用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會基福小學 點解重未派卷 ga
go

點解重未派卷 ga [複製鏈接]

一路都冇問個囝識唔識,見佢都好努力溫書,所以都唔比壓力佢,考完就算,冇問過。其實我係好緊張,好想知佢考成點,點解未派卷 ga !
   0    0    0    0

你子子讀幾年級呢? 我知兩個仔都對了卷, 知道錯吔, 還有知道分數, 但老師即堂收回.  會否你仔仔那級有人未考試呢?  所以唔派住!

原帖由 mrkwok 於 09-11-10 12:28 發表
一路都冇問個囝識唔識,見佢都好努力溫書,所以都唔比壓力佢,考完就算,冇問過。其實我係好緊張,好想知佢考成點,點解未派卷 ga !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

原帖由 mrkwok 於 09-11-10 12:28 發表

我呀仔3年級都未派卷.

一年級
不過我都知道佢地有係堂上做改正,但我問個囝咁幾多分,佢又話唔忘記,咁問佢改正多唔多,佢又話多,我先緊張呀!

原帖由 mrkwok 於 09-11-11 10:26 發表
一年級
不過我都知道佢地有係堂上做改正有係堂上做改正,但我問個囝咁幾多分,佢又話唔忘記,咁問佢改正多唔多,佢又話多,我先緊張呀!
我仔都有係堂上做改正,而且佢班主任教將分數寫在手冊內,所以雖末派卷,但已知分數.
‹ 上一主題|下一主題