用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院小學 學校d飯好難食
go

學校d飯好難食 [複製鏈接]

小朋友話學校d飯好難食,佢話d同學叫不同的餐都有同感,我問過其他家長,他説小朋友都有講d飯難食,於是向學校負責的主任反映,她不大理會,她叫小朋友帶飯,我話校車因幼稚園下午返學時間改了帶唔到(校車會幫家長送飯),咁我話不如叫小朋友落去小食部買,佢又話唔得,剩係賣比中學部!
   0    0    0    0

我個女都投訴過,我諗住下個月試番帶飯.不過好彩個校車可以幫手帶,但我都擔心佢自己令番黎又帶多袋輪盡lor!
不過學校開學前搞過試食會,由唔同代表包括學生同家長去投票選供應商,照計都唔會好差姐.我都想試下係咪咁唔好食定d小朋友太嘴尖?

我囡之前係食自己飯, 諗住十一月試下學校飯, 但聽你地咁講, 我有d擔心喎!! 至需一訂就要訂一個月.  唉!!!

我女就覺得有時d麵類好乾冇咩汁, 但其他大多數都ok好食喎. 咁我地就記底邊d好食邊d較差, 以後識得點揀咯!

因校車要在0800上飯,否則下一轉要1315才到校(其他同學都食完),我又唔知怎樣訂校外飯盒。
原帖由 lcn2009 於 09-10-28 17:19 發表
小朋友話學校d飯好難食,佢話d同學叫不同的餐都有同感,我問過其他家長,他説小朋友都有講d飯難食,於是向學校負責的主任反映,她不大理會,她叫小朋友帶飯,我話校車因幼稚園下午返學時間改了帶唔到(校車會幫家長送飯),咁 ...

Icn,

我仔舊年開學時都是訂飯商的飯,吃了大半年倒他說不好吃(可能見同學仔轉了校外的飯商吧 ),問他們取了電話,最后我們都轉了。今年開學時我對他說改了飯商喔,但他都唔肯試新野。現在的午餐一日20元。如有興趣可PM我取聯絡電話.
原帖由 lcn2009 於 09-10-29 10:06 發表
因校車要在0800上飯,否則下一轉要1315才到校(其他同學都食完),我又唔知怎樣訂校外飯盒。

I lost the menu of this month (nov).  Can anyone pm me??
Many thanks!!!!
‹ 上一主題|下一主題