用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Keen Mind Nursery waiting list
go

Keen Mind Nursery waiting list [複製鏈接]

我的小王子是07年9月BB,今日收到信話只有WAITING,暫時未有學校收,因只報了VICTORIA (HARBOUR GREEN) 及KEEN MIND兩間,兩間都是WAITING,只好返住PLAYGROUP先
   0    0    0    0

醒目開學勳章

我ALVIN 07年11月GA. 今日都收到信, 收左入WAITING LIST 呀!! 但始終覺得入到O既機會好微!!

我都覺得機會好微,其實那天面試時間好短,都唔知用甚麼準則取錄學生

我的仔仔9月尾出世,也是waiting list.不知Keen Mind 是不是不收細仔

其實我一早預左係 waiting list, 因為我地呢批全部都係細 b, 而且早輪大 b 的收生都很 full 了, 有大批 waiting list..

好彩我囡囡 (07年10月尾) 已有學校收了..放心一點!

簽名被屏蔽

[quote]原帖由 WLM 於 09-7-4 09:26 發表
我的囡囡10月出世, also waiting list. 好彩我囡囡已被Think (Kowloon Tong)收了. 放心一點!

我個囡都係on the waiting list.
我今朝打電話去學校問, 佢哋話有成50人on the waiting list, 仲話好少會有人退校唔讀添. 我問佢哋有無waiting list排名, 等我都知道囡囡有無機會, 但佢哋話無排到喎. 咁講即係大家唔好抱咁大期望, 係waiting list o既小朋友都無乜機會啦!

回覆 2# mclun 的文章

Hi mclun,

我囡囡都係比 Think kln tong 收左, 上午班. 你囡囡呢? 唔知會唔會做到同學仔呢?

Hi,

我囡囡和你囡囡會是同學仔呀. 原本我囡囡在四月收了讀下午校, 但是我寫信學校轉上午, 在考劍鳴當天通知可以轉讀上午了.

Hi,
My baby girl (Dec 07) is also on the waiting list at Keen Mind. But she is accepted by Think (Kln Tong) am class. She will be a classmate of your baby girls.
‹ 上一主題|下一主題