用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 【KTS】2009年9月 P4 ge 靚媽請入黎
go

【KTS】2009年9月 P4 ge 靚媽請入黎 [複製鏈接]

All Beauty Mamis,

Welcome to our P4 new house!

0    0    0    0

噢 舉下手先

到~~~~~

Thanks to 小桃幫我地起新屋。

mp,

又到你出動的時候勒。

又升班喇~~~

身體健康~~~

大吉大利~~~

學業猛進~~~

聽教聽話~~~

自動自覺~~~

唔水勞氣~~~

時間過得真係快呀,我地的小豆丁,已經長大,變成了高年級學生啦

好開心呀....
有驚無險...升小四啦...  
我哋嘅關係keep 到e+...真係超勁....:loveliness:
勁過咸蛋超人~~
勁過高達~~
勁過transformer呀~~~
我哋水5水借個位..出嚟搞返個..迎接小四開心派對..聚一聚

搬屋大吉!!!  事事順利, 身體健康!!!

原帖由 Cassey 於 09-6-25 12:15 發表
好開心呀....
我哋嘅關係keep 到e+...真係超勁....:loveliness:
勁過咸蛋超人~~
勁過高達~~
我哋水5水借個位..出嚟搞返個..迎接小 ...

我仔呢個假期, 砌左兩隻高達, 睇埋 transformer 喇...

係喎, 我地年年8月都攪個開學 party 喎

好開心呀....
勁過咸蛋超人~~
勁過高達~~

ttmm,

d小豆丁真係高左好多! 小四啦! 真係快, 佢地幾年班就係差不多我地識左幾耐

jm

原帖由 tungtung-mama 於 09-6-25 12:11 發表
時間過得真係快呀,我地的小豆丁,已經長大,變成了高年級學生啦

好呀!

我唸住星期日帶阿囝去睇早場,平d 嘛! 好似40蚊一張

原帖由 cheungmp 於 09-6-25 12:19 發表
我仔呢個假期, 砌左兩隻高達, 睇埋 transformer 喇...

kc,

要,要,要.....緊係要聚一聚啦,這是我期待已久的事呀

好開心呀....
勁過咸蛋超人~~
勁過高達~~

mp,

妳得咩...揍住兩件...
但妳揍埋B囡出嚟...大把人爭住報名...幫妳手抱住亞囡...

原帖由 cheungmp 於 09-6-25 12:19 發表

kec,

我朋友個媽咪都好勁, 佢依家仲同緊佢d小學同學媽咪一齊玩, 玩左都有成20年, 幾勁!  反而同學仔就唔知去哂邊樹, 得d媽咪係度聚舊.   聽完我即刻唸起我地...

好開心呀....
勁過咸蛋超人~~
勁過高達~~

係囉...成個暑假...好似爭咁d嘢未做咁...

原帖由 tungtung-mama 於 09-6-25 12:25 發表
kc,

要,要,要.....緊係要聚一聚啦,這是我期待已久的事呀

jm, mp,

阿仔尋日都睇咗,佢話好勁渦。過女仔就未必鐘意睇套片,家姐話佢唔想睇囉。

原帖由 jasonmama 於 09-6-25 12:22 發表
好呀!

我個囝都話好勁仲叫佢爸爸買2包m字朱古力比佢...  其實係想到個clip就真

原帖由 tungtung-mama 於 09-6-25 12:28 發表
jm, mp,

阿仔尋日都睇咗,佢話好勁渦。過女仔就未必鐘意睇套片,家姐話佢唔想睇囉。

20年 ...
到時...我哋一定會係...青春貌美..哈哈~

原帖由 jasonmama 於 09-6-25 12:26 發表
kec,

我朋友個媽咪都好勁, 佢依家仲同緊佢d小學同學媽咪一齊玩, 玩左都有成20年, 幾勁!  反而同學仔就唔知去哂邊樹, 得d媽咪係度聚舊.   聽完我即刻唸起我地...

...

係喎...響樹提一提大家聽日要返學校....
交書簿費+留位費....唔記得要交幾$...可以睇返通告 015...
記得帶小朋友手冊&環保袋...

jm,

係呀, $40 張, 阿仔話好好睇....其實我都好想睇

原帖由 jasonmama 於 09-6-25 12:22 發表
好呀!

kec,

睇下你地去邊樹啦, 上山下海就唔得喇

原帖由 Cassey 於 09-6-25 12:26 發表
mp,

妳得咩...揍住兩件...
但妳揍埋B囡出嚟...大把人爭住報名...幫妳手抱住亞囡...

‹ 上一主題|下一主題