用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖若望幼稚園的學費多少呢?
go

聖若望幼稚園的學費多少呢? [複製鏈接]

聖若望幼稚園的學費多少呢?

請問有沒有人可以告訴我sjc的幼稚園收費是多少呢? k1-k3, 因為上網都不見到有關資料o 謝謝!

Re: 聖若望幼稚園的學費多少呢?

Hello,

For K1, it is HK$2600 for half day only.  Then, u need to pay HK$2200 for Misc fee such as books, tea.....

Sorry, i only know K1 fees as my son studies there now.

K2 and K3 need to study for the whole day, sch fee around HK$4XXX. (but i am not sure the exact $$)

My friend told me that 聖若望幼稚園 need to pay 12 months school fee?  Is it true?

CD

Dear CD,

11 mths.  but other famous kindergartens such as SC only pay 10 mths.

K1 - Half Day 9:00-12:00
School fee : HKD2,600.00 per month
     Pay 12 months
     (summer holiday mid of July to Mid of August)
Mis: HK$ 2200 half term x 2 terms = HK$4400
Campus: Flint Road

K2 - Full Day 9:00-3:30
School fee : HKD3,700.00 per month
Mis: HK$ 3500 half term x 2 terms = HK$7000
Campus: Flint Road

K3 - Full Day 9:00-3:30
School fee : HKD3,700.00 per month
Mis: HK$ 3500 half term x 2 terms = HK$7000
Campus: Waterloo Road - Primay School Campus

delislok,
請問你仔仔係SJC讀得開心嗎?多唔多功課做呀?係咪活動或教學?老師們細心嗎?請比些意見吧!謝謝。

I'm one of the 05-06 K1 parent, could you tell us more about SJC, please.

我個女係響呢間幼稚園畢業, 我記得佢地教得都好嚴, 因為我每次送個女返到學校門口佢就好自然將兩隻手放後面,然後叫MISS早晨,(谷)(弓),我個女2歲入去讀幼兒班,個年見家長,佢班主任同我地講,佢打人,又(懂)高隻腳坐…..(我地都(惡)然),到第二年佢同我地講個女轉變左好多, 有時見佢著裙佢會好斯文甘坐底。如果我有錢會比個女繼續讀小一,但因為個時我老公失業,所以放棄左,佢地幼稚園好多本書,除左一本係中文,其餘英文,我爭係記得K2要默中文同英文D生字,K3都係,不過英文要默埋句子,佢地學生個個都驚MISS CHAN副校長,唔知佢仲響唔響到。

BB200200,

請問你囡囡幼稚園畢業後, 現在讀那一間小學 ? 你覺得他們的英文程度如何 ? 叧MISS CHAN副校長,佢仲響到

Paklamma,
當年用了教育署派位唔理想, 用後補生考到一間小學, 而呢間小學我地都o.k.唔知係是禍是福 , 佢地聖若望程度深,讀高其他幼稚園一級,小學都係,例如小一讀小二課本,因為我朋友個仔女響到讀小學,佢地著重英文,所以我個女由小一至小四英文都o.k.但係個女中文就差d ,Miss Chan 唔好睇佢講野好細聲,好多學生都驚佢,不過唔知點解我個女唔驚佢

BB200200,

Tks.

bb200200,

Thx a lot!  Any other info about SJC?

If you want to know more about SJC, you should check with the SJC chatroom. You will know how the parents feel!

‹ 上一主題|下一主題