用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 Waiting List有無收到信呀??
go

Waiting List有無收到信呀?? [複製鏈接]

有家長話25號會收到信,想問一問
   0    0    0    0

kenintko,

希望你成功啦!

原帖由 kenintko 於 08-11-26 10:56 發表
有家長話25號會收到信,想問一問

我都打過電話問學校, 他們回覆明年開學前都有機會收到通知唔會指定幾時發信, 我仔仔都是waiting但英華小學收了已交留位費

英華名校都收了你小朋友,已經不用担心了,播道收不收已不重要了。

原帖由 Isab_ho 於 08-11-26 15:04 發表
我都打過電話問學校, 他們回覆明年開學前都有機會收到通知唔會指定幾時發信, 我仔仔都是waiting但英華小學收了已交留位費

其實英華是否名校我真的不太清楚因為以前我是住在香港以為英華得女校, 但參加了英華之簡介會好欣賞林校長之教學理念所以決定比仔仔去考,但播道口碑都非常好而且我住在將軍澳較近, 所以都十五十六, 其實英華好D定播道好D ?

原帖由 Isab_ho 於 08-11-26 05:20 PM 發表
其實英華是否名校我真的不太清楚因為以前我是住在香港以為英華得女校, 但參加了英華之簡介會好欣賞林校長之教學理念所以決定比仔仔去考,但播道口碑都非常好而且我住在將軍澳較近, 所以都十五十六, 其實英華好D定播道 ...

如果你rank EC > 英華, 對你來說便是坐亞望冠,若他日真的被播道取錄,到時再開心d loh....
‹ 上一主題|下一主題