用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 有沒有Waiting List的小朋友收到好消息?
go

有沒有Waiting List的小朋友收到好消息? [複製鏈接]

有沒有Waiting List的小朋友收到好消息?
   0    0    0    0

我都係waiting list架,但仲未收到消息呀,如果第一批小朋友响11月1日要註冊,咁應該呢兩個星期就有後補名單架啦!? 好心急喇...

還沒收到, 很緊張.

waiting list 都係沒希望啦,因巳取錄了reject 的,因有哥哥姐姐讀緊

我諗waiting list 等緊既人要等到25號先會再有消息, 因school 口頭上已通知我已被取錄, 但佢話左會25號先出信, 可能就係等埋 waiting list 會取錄既人一齊出信, 同一次過辦留位手續. 所以你地唔好灰心, 再等多2星期啦.

請問你係唔係waiting 但有哥哥姐姐讀緊呀?

原帖由 ling2304 於 08-11-11 13:07 發表
我諗waiting list 等緊既人要等到25號先會再有消息, 因school 口頭上已通知我已被取錄, 但佢話左會25號先出信, 可能就係等埋 waiting list 會取錄既人一齊出信, 同一次過辦留位手續. 所以你地唔好灰心, 再等多2星期 ...

我唔係 waiting list, 我係reject左, 但有哥哥係到讀. school 再比一次機會in.

即係近排學校仲in緊人!? 要等到25號先知,好耐呀! 

Thanks for the information. 是否打電話到學校便會知道有否再被取錄?
‹ 上一主題|下一主題