用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 MI KIDS 電話推銷教材
go

MI KIDS 電話推銷教材 [複製鏈接]

821MI KIDS 有人打電話嚟SALES 教材奇先生&妙小姐, 我叫佢先e-mail 比我睇睇先睇完我覺得唔啱~~ 825號佢再打電話比我, 我同佢講唔啱, 佢就向我sales 另一套教材<Sing with me>, 我都係叫佢先e-mail 比我睇睇先睇完覺得ok wor~~ 826, 佢又再打比我, 套教材我覺得ok .. 又唔貴.. 幾百蚊.. 就同佢買左.. 佢話95號朝早送貨!! 94號下午我收到佢電話, 佢話唔可以如期95號送貨比我, 原因係話d 書要9號先到香港..咁佢就話910號朝送比我.. 到今日(910) 我等咗成朝都未收到d , 就打去MI KIDS 佢就話D 書係機場比人偷左WOR.. (我聽到諗爆頭.. D 人點會偷你D 書呀係都偷其他野LA~) 話佢地仲查緊.. 最快都要下星期先可以送比我跟住佢就不停咁向我sales 其他教材… <Your Baby Can Read>, <奇先生妙小姐> 仲有兩套唔記得咩名既教材… sales 足半粒鐘我話唔需要la..

我覺得佢地有心拖延送貨ar~~ 望我會買多幾套教材ar.. .. 我都唔知幾時先可以收到ar~~~
   0    0    0    0

我都有聽過佢地 sales 教材 ..
個 sales 好熱心 .. 都唔講得話煩 ..
不過覺得佢 d 教材幾貴 .. 所以無買 ..

想問吓 .. 你有無 "sing with me" 的資料 send 比我睇吓呢 ..
我都想搵 d 類似的 .. 唔該晒 ..

我1個星期都收到2次Mi Kids 的 sales 煩我,都幾煩, 我都想知" Sing with me" 的內容woo ~~

i just c in yahoo bid there is a post about "Sing with Me"
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1119879385
hope that it can help u.

原帖由 mandy360 於 09-7-8 15:15 發表
我1個星期都收到2次Mi Kids 的 sales 煩我,都幾煩, 我都想知" Sing with me" 的內容woo ~~

MI Kxxx 教材食水太深

我同呢間公司買了套Dinoops英語教材, 價值$16,800, "附送"一套Sing with me的教材, Sing with me 的書本圖畫及紙質都OK但CD裏的reading 部份就非常緩慢, 阿B都無興趣聽, 而且語調沉悶, 我覺得市面上有大把教材比佢更有用. 至於我買的Dinoops, 雖然書本圖畫及紙質都不俗, 有枝發聲筆可以點落好多地方都有聲, 但MI Kxxx呢間公司食水太深啦, 原來呢套Dinoops有得在網上直接於台灣訂購, 價錢都係約HK$4200, 你計下MI Kxxx賣貴咗幾多, 第日有咩教材想買都咪幫親佢.

原帖由 shkln 於 09-8-6 08:51 發表
i just c in yahoo bid there is a post about "Sing with Me"
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1119879385
hope that it can help u.

‹ 上一主題|下一主題