用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問~Dr kong 返學鞋
go

請問~Dr kong 返學鞋 [複製鏈接]

請問各位媽媽:
Dr kong 返學鞋穿著舒服嗎?耐用嗎?謝謝!!
   0    0    0    0

著得應該舒服, 我仔由n1開始已著dr. kong既返學鞋至今 (9月升小二), 佢都冇投訴, 仲連出街鞋都係買佢添.
都耐用架, 我仔磨鞋好勁, 但由舊年開學至今, 都係嗰2對 (1對黑1對白), 如果唔係佢隻腳仔大咗, 都仲可以繼續著, 所以都唔錯都幾耐用架.

原文章由 hilary媽 於 08-8-11 15:36 發表
請問各位媽媽:
Dr kong 返學鞋穿著舒服嗎?耐用嗎?謝謝!!

我都同意呀. dr. kong 的學生鞋係實"鄭" 啲架, 包住晒小朋友隻腳幾好呀.

原文章由 happy168 於 08-8-11 17:21 發表
agreed.
我囝囝又係著野好粗, 佢對 dr. kong 都仲係好新淨架

好多謝各位媽媽的意見...謝謝!!

Hi,

我囝囝由一歲開始到現在五歲都是著緊DR. KONG 的鞋, 由返學到出街的涼鞋都是, 他沒有投訴不舒服, 但我又不看覺得他對腳好些(因他有平扁平足), 但店員就說著此鞋不會加速惡化.

希望以上意見幫到你!

我都鍾意 dr. kong 既鞋, 幾實淨. 但 d 料就一般啦.

我都打算幫亞女買DR. KONG 番學鞋. 我覺得佢D 鞋都OK既..

知唔知Dr Kong有冇好似d某大百貨咁,
有時做特價, 如有, 通常幾月左右?
[img align=left][image]http://users.pandora.be/eforum/emoticons4u/angels/teu20.gif[/image][/img]

我覺皮鞋好著,但白波鞋就一般啦好快就爛

我個仔以前是著.....全黑或任白的波鞋返學 (幼稚園), 不過今年升小一, 學校要求一定要著黑皮鞋, 所以都是買 dr. kong 的, 之前阿仔都著過一對 dr.kong 的黑皮鞋........ok啦, 不過我個人覺得白鞋就一定是 reebok.....nika 的波鞋好d的

據我所知, dr.kong 的返學鞋是沒有減價的, 只是不時做下 promotion, 例如一對黑+一對白就平dd啦, 又或買對返學鞋+一個書包等.............

醒目開學勳章

個鞋墊幾好, 不過d料真係麻麻, 同料的雜嘜幾十蚊就有交易。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!
‹ 上一主題|下一主題