用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Enopi - 書展有折
go

Enopi - 書展有折 [複製鏈接]

想報好耐, 今日係書展報了兩個月course, 折扣後$940 (好似7折), 我覺得幾抵, 可以任簡 center.  有興趣可去睇下, 有專人介紹.
   0    0    0    0

醒目開學勳章

請問係hall幾呀?

d discount係點樣的呀? 有幾多種choice呀?

thanks

原文章由 twu_hk 於 08-7-25 04:41 發表
想報好耐, 今日係書展報了兩個月course, 折扣後$940 (好似7折), 我覺得幾抵, 可以任簡 center.  有興趣可去睇下, 有專人介紹.

原文章由 AndyRain 於 08-7-25 15:07 發表
請問係hall幾呀?

d discount係點樣的呀? 有幾多種choice呀?

thanks

所有centre都得架,佢有個list,睇下你簡邊度........840/8lessons +100 材料費..=940

原價係600一個(or 4堂)

hall 5一入去左手邊,尾二(咁上下既column)

qq club 係native 加籍華人,識好少廣東話,連普通我地講既都唔係聽得晒..... 啱晒我仔

[ 本文章最後由 Sindy 於 08-7-25 15:57 編輯 ]

醒目開學勳章

Thanks Sindy, I will have a look on coming Sunday.

原文章由 Sindy 於 08-7-25 15:54 發表

所有centre都得架,佢有個list,睇下你簡邊度........840/8lessons +100 材料費..=940

原價係600一個(or 4堂)

hall 5一入去左手邊,尾二(咁上下既column)

qq club 係native 加籍華人,識好少廣東話,連普通我地 ...

已經讀緊, 係咪無折...??

原文章由 mmak 於 08-7-25 22:39 發表
已經讀緊, 係咪無折...??

應該係呀

我沒有時間去書展, 有沒有其他方法可以有折?
各位請幫我問問, 謝

原文章由 Jacquesl 於 08-7-26 09:46 發表
我沒有時間去書展, 有沒有其他方法可以有折?
各位請幫我問問, 謝

你會去邊個centre?你咪叫佢地比個會展價你啦.......

p.s.不過我覺得應該要係書展完結前要報名,因為佢知道唔比既話,你都仲可以係書展報丫麻..........(通常佢地都唔會太為難家長的,好彈性)

[ 本文章最後由 Sindy 於 08-7-26 14:14 編輯 ]

將軍澳坑口

原文章由 Sindy 於 08-7-26 14:03 發表

你會去邊個centre?你咪叫佢地比個會展價你啦.......

p.s.不過我覺得應該要係書展完結前要報名,因為佢知道唔比既話,你都仲可以係書展報丫麻..........(通常佢地都唔會太為難家長的,好彈性) ...

我都想報呀? 依家仲有無折呀?

[ 本文章最後由 wttcly 於 08-8-3 22:29 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題