用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 天之傑嬰幼兒發展中心,請問好嗎?
go

天之傑嬰幼兒發展中心,請問好嗎? [複製鏈接]

貢獻勳章

天之傑嬰幼兒發展中心,請問好嗎?

天之傑嬰幼兒發展中心

我見好多人批評此playgroup,但又有人讚到天上有地下無,你地有無人可意比d意見??

Re: 天之傑嬰幼兒發展中心,請問好嗎?

課程好, 師資唔好。

好唔掂,個杜杜叔叔超唔掂

導師無專業資格或任何文憑,無愛心,好commercial!!
但如想特訓小孩,亦可考慮報讀。

請問天之傑嬰幼兒發展中心既owner 係咪謝先生呢? thanks..

係姓杜的,杜杜叔叔

我都上過去, 我係朋友極力推介下去, 佢話如果你buy杜杜叔叔就會覺得學到野, 不過我見到個叔叔之後,印象就極差, 佢講話好鬼寸, 課程全部由佢設計,由佢教, 一日教到黑, 佢話自己有兒童心理學文憑我就問 : 得你一個人,你handle唔handle到 ? 照唔照僱到不同小朋友的需要? 佢就話: 小朋友係你睇,唔係我睇,我係教你點做, 你再教你的小朋友, 聽完後覺得佢唔夠愛心, 才發現原來呢個係for家長的課程, 係sell一套針不同階段的育兒方法(啟智), 所以buy唔buy呢套方法, 好見仁見智, 但呢位叔叔真係唔得小朋友歡心, 講話時成日扮到好權威, 或者有D 家長會受.
‹ 上一主題|下一主題