用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 皇仁書院面試
go

皇仁書院面試 [複製鏈接]

請問有無家長面試個日由李校長親自見的?
我知個日有A, B and C組,其中C組有副校長。我個仔的同學話自己係F組,究竟當日有無F組呢?
   0    0    0    0

如家長不是公務員或教師,貴公子不是來自官立小學,想憑小學優秀成績和面試而特圍入讀Q.C,過來人建議!希望家長不要抱太大期望。

如家長不是公務員或教師,貴公子不是來自官立小學,想憑小學優秀成績和面試而特圍入讀Q.C,過來人建議!希望家長不要抱太大期望。

有F組, 我個仔係E組, 佢話當日A,B,C組係一間房等, 佢地D,E,F係另一間房等...
原文章由 甜橙媽媽 於 08-4-18 23:58 發表
請問有無家長面試個日由李校長親自見的?
我知個日有A, B and C組,其中C組有副校長。我個仔的同學話自己係F組,究竟當日有無F組呢?

冇錯, 官校係會易入QC d, 不過並不表示其他人冇機會入. 如果QC收晒官校學生既話, QC重可以keep到呢d成績?

原文章由 minicat 於 08-4-19 19:37 發表
                                                 ...

回覆 #5 LittleKidult 的文章

HKCEE 10A was came from 官校學生 in the past

LittleKidult,
Thank you.
‹ 上一主題|下一主題