用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 YORK D老師有冇愛心??
go

YORK D老師有冇愛心?? [複製鏈接]

想問下YORK D老師有冇愛心??
因我BB仲講緊外星話 , 會吾會因為小朋友冇
'o甘' SMART或百厭D 而放棄佢??
麻煩有小朋友在YORK讀緊的家長比D意見, 我驚幫BB揀錯幼稚園.
   0    0    0    0

hi moonhui

你係咪0508既媽咪呀????

你 bb係咪工人湊呀? 有冇比佢睇 tv?

我仔仔都 accepted by york,暫時交左留位費,等緊 kv 既信 & 等 in 埋宣道就完工.

仲有, 我覺得你唔洗擔心york既老師會冇愛心,一來睇左好多message,好多家長都話仔女讀york讀得開心.二來,york一向都係以學生為先,果日去 interview,我早到左,要求早 d 入校園,佢地都好好人,唔會話未夠鐘 or 唔公平就reject我,早左入去,眼見了10幾20個老師行過,都有同我地微笑.有d仲主動撩仔仔講野

[ 本文章最後由 moonychan 於 07-11-23 14:36 編輯 ]

如果以interview當日計. 我覺得學校由上至下都好友善, 有禮同有笑容. 面試老師都好有耐性.

Hi moonychan
係呀! 我都係0508既媽咪.

bb係奶奶湊, 以前成日比佢睇 tv, 但現在冇, 因人地話小朋友睇得多tv會影響講野. 好擔心, 見人地d小朋友講野好叻, 就好羨慕.
我仔仔都 accepted by york in am class,I'm very supprise that york is appepted my son. 我都交左留位費,等緊 sc及浸幼 既信 & 等明天 in 埋soga及培正就完工.

moonhui

唔係掉返轉咩, 睇 tv 先會學得快 d. 不過, 當然要睇 d 比較好既節目啦. 我仔仔只睇 dvd 先望電視. 劇集佢唔睇.

不過唔緊要, 你自己放工同仔仔講多 d 野試下.
本來我仔仔廣東話不靈光, 我而家自己湊, 完全冇問題喇. 都係靠講得多聽得多.

你就好啦, 創價 in saturday, 我被安排 in sunday 呀, 我未必去到.
‹ 上一主題|下一主題