用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 我要幾時幫bb搵學校?
go

我要幾時幫bb搵學校? [複製鏈接]

我仔仔下個月頭就歲半啦,
佢係06年5月出世的,
我想知我幾時要開始幫佢搵學校??

thanks
   0    0    0    0

你好啊jessie:
我都想知呢個問題啊,我個仔系7月頭屾世0架

Hi Jessie:

其實可以問吓你心儀的幼兒園,幾時可以幫仔仔取報名表

hi jessie,
08 年n1, 好多學校9-10月已有表攞啦, 如果你有心儀的幼兒園, 可以打去問下, 我仔仔06年7月出世, 我都報左學校了, 12月會面試!
原文章由 {{_Jessie_}} 於 07-10-27 21:44 硐表
佢係06年5月出世的,

thanks

回覆 #4 cywong12000 的文章

Dear cywong12000,
You say your son is born in July 2006, and you have already applied for kindergarten which will invite you to interviw in december.
Could I know which one(s)?
Many thanks for the sharing.
Wing-wing mama

n1班好學校己收緊or in緊; k1要明年9-10月開始報名.

原文章由 {{_Jessie_}} 於 07-10-27 21:44 硐表
佢係06年5月出世的,

thanks

hi,

我bb 0604架, 我都搵左學校比佢n1喇
你係咪想搵n1比你囝囝? 如果n1就真係要開始apply喇, 我in左2間, 有1間收左 另1間等緊result
如果你講緊想搵k1, 出年先都得
‹ 上一主題|下一主題