用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問有冇好補習老師?急
樓主: 咪落地
go

請問有冇好補習老師?急 [複製鏈接]

想請補習老師

Hello! 各位

我都想請個補習老師, 小二~`馬鞍山(想要姐姐, 有經驗 另外想找一個英文外籍老師,Miss or Sir), 如有介紹請send email to me.
[email protected]

Thank you!

原文章由 CAROL_CHEUNG 於 07-11-7 00:34 硐表
各位請check PM.
我send 左資料比你地.

P.S 我或者不是一個好既補習中介人.(因為我未必能找到導師)
     我絕對是一個明白媽咪既補習中介人.(所以我不會胡亂找導師比家長) ...

HI CAROL CHEUNG

我都想要找補習老師 但我想問一些問題, 因我仔仔是小一學生我作為父母真不知如何好
請問請補習老師是否可以看功課及補習 ? 或只合適補習不而看功課 ?如是我都希望找老師補2天 會否小呢   因我仔仔未能培養良好白天做功課,更沒可能可以有時間幫他備課或溫習 , 故我一直找方法. PM提供意見及老師資料 或可以 SEND EMAIL :
[email protected] (我家住將軍澳)

[ 本文章最後由 MIHO.WAH 於 07-11-22 13:49 編輯 ]
MIHO

Hello!

請問知不知小一學生補習市價(每小時) 係幾多??

Thank you!

原文章由 fit媽 於 07-11-4 16:30 硐表
你哋可以試吓去HKU度post想請上門補習老師(記得要註明想請姐姐定哥哥)https://soas.hku.hk/recruit/app/tutor01.form 填好表格連同身份證copy fax到指定#..就會有人幫你post出嚟架啦..(我都係經過呢個途徑請到個補習老師幫 ...

可以pm給我嗎??

Thank you!

原文章由 tongtong11 於 07-10-19 23:14 硐表
Pls check the PM

醒目開學勳章

回覆 #15 CAROL_CHEUNG 的文章

Can u send me some information for me also, thx^^

email: [email protected]

醒目開學勳章

我想搵個現職老師同仔仔補習, 仔仔讀P4, 想補全科, 請問有無好介紹?thx^^

回覆 #15 CAROL_CHEUNG 的文章

Carol

我都想請返個姐姐幫我囡囡補習, 佢讀緊p1. 可否send 資料俾我 (赤柱區)

e-mail: [email protected]
‹ 上一主題|下一主題