用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 資優教育 想問下有冇咁o既情形呢?
go

想問下有冇咁o既情形呢? [複製鏈接]

唔好咁勞氣啦, 佢冇品係佢o既事, 激親自己c咗d細胞就唔抵啦~

原文章由 DoReMi媽媽 於 07-9-20 17:26 硐表

謝謝你的忠告, 嗰刹那係有小小o既, 問下啫, 駛唔駛咁呀! 不過post咗哩個圖之後, 自己都忍唔住笑咗出嚟, 邊有咁貼切ga! 再講, 都係一個不相干o既人啫! ...

唔洗客氣, 因為我成日都提住自己, 為d冇謂人而浪費自己o既細胞唔抵, 你知啦, 我地d細胞好緊要架嘛, 用嚟對住d小魔怪

原文章由 christf 於 07-9-24 17:45 硐表
So poor of all your 小魔怪 to have such low B, naive and low EQ mothers

睇下你宜家幾激動就知邊個eq低啦, 你咪即管批評我囉, 我冇乜所謂, 我係我, 我洗乜理你講咩o者, 傻豬嚟架~

原文章由 preciousstone 於 07-9-24 23:45 硐表
我只是路過,見到你的言行真係忍唔住要出聲。你自己是不是別人父母?如果是,我就替你的兒女可憐。做人父母就算真係showoffo下有什麼問題?兒女在我們心目中永遠都是最好的,如果連我們做父母的都不欣賞自己的兒女,兒女向誰學習 ...

佢鍾意咁咪咁囉, 洗乜同佢講咁多者, 都唔o岩傾, 人地B, EQ呀嘛, 同我地唔o岩channel架, 唔好浪費時間, 我地傾下其他野啦

原文章由 77777 於 07-10-5 07:16 硐表
DoReMi,

我覺得你個小朋友好聰明, 可能係資優, 如果人地要以成人的level同個中一的小朋友比, 可以不理啦, 有d人係好唔抵得人架.......

我自問maths level極低, 講開maths我都想問下有冇方法可以培養到小朋友對maths有興趣, 我有少少感覺我大女好似對maths冇咩反應, 同我一樣

原文章由 DoReMi媽媽 於 07-10-5 11:59 硐表

c啦! 你一開始就話咗自己level低, 人哋好難標榜到自己level高個喎!

人地鍾意標榜自己level高, 我鍾意標榜自己level低呀, 我唔怕羞唔介口唔得咩 C未~

不過我真係想知喎, 有冇計呀, 我唔想到佢大時先惡補, 好辛苦啦~

[ 本文章最後由 babyoush 於 07-10-5 17:53 編輯 ]

原文章由 DoReMi媽媽 於 07-10-5 18:57 硐表
唔記得講, 扮高人o既真身雖然被封殺咗, 但佢又開咗個2號借屍還魂, 大家小心~小心!

佢唔係咁無聊呀.....

‹ 上一主題|下一主題