用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 我結婚前一晚都冇好似尋晚咁, 咁緊張!!
go

我結婚前一晚都冇好似尋晚咁, 咁緊張!! [複製鏈接]

我結婚前一晚都冇好似尋晚咁, 咁緊張!!

好緊張今一個小一結果, 尋晚差唔多1點先瞓倒, 跟住差不多2點比個雷嘈醒咗, 我諗大約喺張床到"典"到2點9先瞓番, 點知老公原來較咗alarm3點起身睇波, 又比個鐘嘈醒, 跟住我就瞓唔倒勒   

醒目開學勳章

Re: 我結婚前一晚都冇好似尋晚咁, 咁緊張!!

當日我太緊張填錯no,昨日先知心儀既學校一定派唔到,要等叩門.我昨喊左一日,一早就醒左...................
我好嬲自己        嫁錯c6都冇咁嬲             
@0@''亞女最愛食雞肶@@

我都好緊張呀!其實有冇得上網睇結果架

咁大意?? Good lucky!!
charmaine_1 寫道:
當日我太緊張填錯no,昨日先知心儀既學校一定派唔到,要等叩門.我昨喊左一日,一早就醒左...................

me too 瞓吓醒吓.

我都係呀! 我張第2志願同第3志願填既時候掉轉咗寫呀!

charmaine_1 寫道:

你地諗住幾點出發呀?

bkmummy 寫道:
好緊張今一個小一結果, 尋晚差唔多1點先瞓倒, 跟住差不多2點比個雷嘈醒咗, 我諗大約喺張床到"典"到2點9先瞓番, 點知老公原來較咗alarm3點起身睇波, 又比個鐘嘈醒, 跟住我就瞓唔倒勒   

你老公都幾攪笑
你咁緊張, 佢都仲有心情半夜起身睇波

‹ 上一主題|下一主題