用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 公開學生成績是否有問題?
樓主: happylol
go

公開學生成績是否有問題? [複製鏈接]

MASAYA  咁勁,隨便考乜都得  發表於 6 分鐘前

唔係勁, 係阿女對自己無乜要求啫。

回覆 hkpapa852 的帖子

我女視覺藝術的分是超差, 聽聞高年級音樂筆試卷一班有三分一人不合格。不一定分數好的。

引用:回覆+hkpapa852+的帖子 我女視覺藝術的分

原帖由 scyauchris 於 16-04-07 發表
回覆 hkpapa852 的帖子

我女視覺藝術的分是超差, 聽聞高年級音樂筆試卷一班有三分一人不合格。不一定分數 ...
相對吧!

男生可能過半

God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

回覆 happylol 的帖子

好平常,好多學校都會有,不過多數排名不分先後,通常用每班及姓氏排出嚟。

引用:Quote:ChiChiPaPa+發表於+16-4-7+08:46+我

原帖由 hkpapa852 於 16-04-07 發表
相比之下, 亞仔係咪比亞女多D時間可以去玩呢?
應該係,雖然無正式比較過。

回覆:happylol 的帖子

簽名被屏蔽

我地今年在班內公開每科top 3 分數, 咁咪全級都知。我反而覺得壓力大左。

Yanamami  有咩压力?只是分数吧~  發表於 16-4-14 09:19

我地今年在班內公開每科top 3 分數, 咁咪全級都知。我反而覺得壓力大左。

要叫佢温書好辛苦, 佢可以唔温去考。佢無乜所謂的, 我當然不喜歡佢大上大落。
‹ 上一主題|下一主題