用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Boxhill~華景山莊(新開分校)
樓主: Winnie~meow
go

Boxhill~華景山莊(新開分校) [複製鏈接]

回覆:Boxhill~華景山莊(新開分校)

係冇寄俾我喎,可唔可以講下會問d咩呀?

講問問卷是否要填英文?

引用:講問問卷是否要填英文? +

原帖由 choichinkiu 於 13-01-13 發表
講問問卷是否要填英文?
咁人地用英文問,我稔我唔會用中文答囉

引用:係冇寄俾我喎,可唔可以講下會問d咩呀? +

原帖由 SaTsang 於 13-01-13 發表
係冇寄俾我喎,可唔可以講下會問d咩呀?
我唔係好記得喇,我怕記錯,大約係問小朋友喜歡d咩,平時做咩多,玩咩玩具,最深印象係問如果小朋友唔聽話(做錯事),你會點做

請問知道何時開學嗎?女兒已廿六個月,想盡早插班。

引用:Quote:原帖由+yannie_wyh+於+13-01-12+發表

原帖由 ballballlo 於 13-01-12 發表
想問各位交左留位費既jm, 有冇收到receipt 架?
我係9月B,am offer,12月中已交留位費,但現在我未收到,但我在1月3日打電話問,因剛剛搬進新校舍,所有需要時間處理,佢地叫我自己check戶口有冇過數,有就ok⋯(咁我都有過數)

回覆:marwai_1030 的帖子

我都check 左已過數,但我記得校長話一月會邀請我地open day, 但而家都未收到信,所以有少少擔心

知唔知幾時open day 呀?

引用:知唔知幾時open+day+呀? +

原帖由 SaTsang 於 13-01-15 發表
知唔知幾時open day 呀?
Open-day會係1月尾2月頭,只會比有offer嘅家長,而暫時不會對外公開嘅,有offer嘅父母不用擔心,佢地有確實日子就會電話聯絡大家架喇

引用:Quote:原帖由+SaTsang+於+13-01-15+發表知

原帖由 angeljodi 於 13-01-15 發表
Open-day會係1月尾2月頭,只會比有offer嘅家長,而暫時不會對外公開嘅,有offer嘅父母不用擔心,佢地有確實 ...
唔該晒

‹ 上一主題|下一主題