用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 祟真幾時面試?大家收到email未?
樓主: 幸福寶貝豬
go

祟真幾時面試?大家收到email未? [複製鏈接]

回覆:祟真幾時面試?大家收到email未?

唉...估唔到咁早就interview, book 左機票17/10 1130上機. 已經check 過同日無其他機位, 無得改. 天啊!

引用:唉...估唔到咁早就interview,+book+左機票1

原帖由 大埔之友 於 15-09-23 發表
唉...估唔到咁早就interview, book 左機票17/10 1130上機. 已經check 過同日無其他機位, 無得改. 天啊!

...
我都收到通知面試  不過我真的欲哭無淚 因為我家工人將我上次的簡介會問卷掉了
如有人唔選崇真,可以pm我嗎

引用:唉...估唔到咁早就interview,+book+左機票1

原帖由 大埔之友 於 15-09-23 發表

...
我又係,你有無揀其他學校?

回覆:何師奶 的帖子

我都係😭點算😭爺爺帶去可以嗎

我報主流班呀.

回覆:何師奶 的帖子

好在我本身都讀緊有N 班, 應可升上K1作後備. 我本身就是鍾意祟真"龍校"同英普, 唉....,真係估唔到佢早成咁.

另外有幾位朋友PM 問我要我張問卷.真係唔好意思,我深思後覺得如果我拎左出黎, 好對唔住其他有去的家長, 亦是欺騙學校, 所以我唔會畀你地. 但我仍然祝你地小朋友讀到心宜學校.

回覆:祟真幾時面試

我都係10月17面試但我係早上8:30 low...洗唔洗早成咁

curly  You might get higher priority ar.  發表於 15-10-13 09:22

回覆:HoneyBaby1127 的帖子

想問搭的士可以到學校門口嗎?面試當天。謝謝。

引用:想問搭的士可以到學校門口嗎?面試當天。謝

原帖由 cuhkrain 於 15-10-06 發表
想問搭的士可以到學校門口嗎?面試當天。謝謝。
的士只可以到達山腳,聖方濟各小學停車,然後行上山

回覆 cuhkrain 的帖子

可以直達門口架

回覆:祟真幾時面試

同另一間簡介會撞

神的安排太奇妙, 之前講過本來要飛,去唔到interview. 今早突然班機delay 三個鐘, 即刻加返interview入行程, 現在去機場途中.

回覆:大埔之友 的帖子

好好彩wor!! In 成點?

引用:神的安排太奇妙,+之前講過本來要飛,去唔到i

原帖由 大埔之友 於 15-10-17 發表
神的安排太奇妙, 之前講過本來要飛,去唔到interview. 今早突然班機delay 三個鐘, 即刻加返interview入行程, ...
祝成功!

我女今日都去左interview,雖然interview 問題超簡單,不過佢唔太肯答老師問題,其實都預左。

其中一條問題係:邊個帶你黎?佢唔出聲,之後答:爸爸去咗痾s (爸爸冇入去)

平常心

引用:神的安排太奇妙,+之前講過本來要飛,去唔到i

原帖由 大埔之友 於 15-10-17 發表
神的安排太奇妙, 之前講過本來要飛,去唔到interview. 今早突然班機delay 三個鐘, 即刻加返interview入行程, ...
真係好好彩!祝成功

個女表現都好正常, 無喊🙏 最開心係佢肯大大聲講出自己個名(平時唔會😅), 同老師問依個咩黎,佢答blue circle, 我只預佢答circle.

平常心啦, 祝大家入到心宜學校.

想問英普收生同主流係分開, 唉我報時無睇清楚唔知主流先有學券。

回覆:kkwong04 的帖子

係呀,分開架
同埋好似申請表寫明,揀好就唔可以轉

是, 問題都好基本, 應該大部分小朋友都答到. 唔明老師可以點評分, 或選擇學生.

回覆:大埔之友 的帖子

所以我估, 無去簡介會的, 應該無可能收, 最多可能是 waiting list.

‹ 上一主題|下一主題