用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小朋友學鋼琴問題
樓主: creamychoy
go

小朋友學鋼琴問題 [複製鏈接]

Lily媽咪,妳諗法係啱,如果唔解決囡囡問題,無論佢學邊種樂器都會發生同樣情況。請妳PM我再提供資料,我喺另一個Post都係咁答覆妳。

HIHI,我有興趣呀,可以pm我嗎,thanks

原帖由 horse_mom 於 10-9-11 00:15 發表
其實同年齡無關係,係老師有無教咁細個小朋友的經驗,我個姨甥仔4歲本來只係學半小時,依家係佢自己話有興趣,加到學1個鐘,個老師好有心機教,可以PM個老師資料比你參考一下! ...
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

I am interested to know more details as my daughter wants to learn piano. Could you please PM  me?

Thanks a lot.

原帖由 horse_mom 於 10-9-11 00:15 發表
其實同年齡無關係,係老師有無教咁細個小朋友的經驗,我個姨甥仔4歲本來只係學半小時,依家係佢自己話有興趣,加到學1個鐘,個老師好有心機教,可以PM個老師資料比你參考一下! ...

Hi

My daughter is now 3yrs 8mths.  She said she wants to learn piano but I am wondering if she fits to start now or later.

Also, not sure if join groups or private teaching (1 to 1)?  Can you give me some advice?

Thanks.

原帖由 音樂人長老 於 10-9-11 16:07 發表

如果妳想知呢方面資料,可以PM我。

回覆 1# chubbybe 的文章

Hi Chubbybe,因我PM有問題,請妳PM我以便傳資料給妳。謝謝。
‹ 上一主題|下一主題