用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 急:誰有"2008升中獵校攻略"表
樓主: lamnam
go

急:誰有"2008升中獵校攻略"表 [複製鏈接]

Hi, lemonnazybaby,
Would you please send the 7折 discount form to me.

My email is [email=chinls-[email protected]]chinls-[email protected][/email]   THX

Hi, lemonnazybaby

我都想要會員7折優惠表格.可否email給我嗎?

My email:[email protected]

Thans

2008升中獵校攻略

訂多左!有無人呀!$110

Dear lemonnazybaby,

Would you please send the 7折 discount form to me. Thanks.
My email is : [email protected]

原文章由 lemonnazybaby 於 07-8-11 13:56 硐表
《升中獵校攻略:中學排位》
http://www.hked.org/sspa.htm

《升中獵校攻略:校網精算》
http://www.hked.org/snet.htm

會員7折優惠表格已email給你,你看收不收到。希望幫到你   ...

已經收到.謝謝你的幫忙!

唔該晒!

原文章由 lemonnazybaby 於 07-8-12 09:25 硐表
我想不用太擔心, 優惠表格無識認, 我之前有將此會員優惠表格send給朋友用, 她們雖不是教搜社會員, 但同樣可以用7折訂到書。

我都想要會員7折優惠表格.可否email to :
[email protected]  給我呀!!

原文章由 玉子 於 07-9-14 22:04 硐表
訂多左!有無人呀!$110

Hi
I want buy it , but how to pay for you ?

I live in kowloon bay. Can you exchange in MTR ?

原文章由 sausauma 於 07-9-16 09:20 硐表

Hi
I want buy it , but how to pay for you ?

I live in kowloon bay. Can you exchange in MTR ?

Yes, Pls check PM!

有留email的朋友, 我已FWD我自己的會員優惠訂購表格給你們, 請ck. 如收不到, 請留言告訴我。

至於有關《2008升中獵校攻略》的內容, 請參考下列網址:

升中獵校攻略: 中學排位
http://www.hked.org/sspa.htm

升中獵校攻略: 校網精算
http://www.hked.org/snet.htm

Dear lemonnazybaby

Would you mind to send me the discount form, please!
My email is [email protected]

Thx

Hi . Please send me a copy. Thanks
[email protected]

是否已有家長已買了? 請問是否有用?

Hi, lemonnazybaby,
Would you please send the 7折 discount form to me. THX

email [email protected]

我之前訂左, 覺得兩本書d資料真係好豐富, 尤其係中學排位, 我之前以為係主觀既排名, 原來唔係, 本書既排位係好多方面都有客觀既數據支持, 好有參考價值, 幫到我睇到間中學既實力, 仲有中學既band資料都好齊, 所以我覺得呢套書都唔錯, 如果唔買, 我諗圖書館都有得借, 不妨借黎睇下。

原文章由 KamLee 於 07-9-19 08:48 硐表
是否已有家長已買了? 請問是否有用?

唔該哂!  如果資料豐富, 咁我就會買呀。

原文章由 zxcvbnm_200 於 07-9-19 15:12 硐表
我之前訂左, 覺得兩本書d資料真係好豐富, 尤其係中學排位, 我之前以為係主觀既排名, 原來唔係, 本書既排位係好多方面都有客觀既數據支持, 好有參考價值, 幫到我睇到間中學既實力, 仲有中學既band資料都好齊, 所以我 ...

Received the form with thanks.

Agree,  資料好齊好深入, 我覺得套書最大特點係用好多派位數據, 黎講選校同填表策略, 分析好同夠晒客觀, 排位同校網兩本書都有參考價值, 我囡囡間小學的家長資源角有訂開呢套書, 不過係前幾年既版本(03-07年), 暫時未有呢套08年最新版, 我諗遲D會有, 我地就唔駛買啦。

原文章由 zxcvbnm_200 於 07-9-19 15:12 硐表
我之前訂左, 覺得兩本書d資料真係好豐富, 尤其係中學排位, 我之前以為係主觀既排名, 原來唔係, 本書既排位係好多方面都有客觀既數據支持, 好有參考價值, 幫到我睇到間中學既實力, 仲有中學既band資料都好齊, 所以我 ...

我家姐買了, 她說只有碟, 無書, 請問正常嗎?

只有碟, 沒有書 是正常的, 它的名字叫<光碟書>

原文章由 annew1128 於 07-9-20 12:50 硐表
我家姐買了, 她說只有碟, 無書, 請問正常嗎?

Hi , 我想要"會員七折優惠表格" , 麻煩你email給我,(請ck PM)
請問我唔係佢地會員, 是否一樣用得架?
‹ 上一主題|下一主題