用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園call waiting
樓主: byhui
go

根德園call waiting [複製鏈接]

引用:點解收CALL++既全部係PM+?

原帖由 hebe2010 於 15-02-06 發表
點解收CALL  既全部係PM ?
正常am有位都俾左d已經收左pm 又request轉am既小朋友,跟著有pm位先call waiting ...應該好多學校都係咁

咁如果仲想等佢CALL, 仲使唔使再寄信呢

想問徐左校舍大小分別。仲有無其他不同?列如有無話邊間好啲?

回覆 Lawp 的帖子

其實無得揀校舍!細校舍就只得K1,唔駛排咁長龍接放學!反正k2/k3都要去番大校舍,可以番一年細校舍就多d回憶,否則好似我個仔只係番過大根德,從來唔知細根德係點樣!我相信老師兩邊都有經驗、分別不大!

引用:回覆+Lawp+的帖子 其實無得揀校舍!細校舍

Joy33 發表於 15-2-9 21:29
請問現在KV每天中英文教學是怎樣分配呢?
每日都有中英文上,但係NET堂就一星期一堂,K2開始教phonics,亦有一星期一堂普通話!

Joy33  Thanksssss  發表於 15-2-10 16:33

引用:我都係3日前收到call,今日早上收到信,+校舍

原帖由 sunshine_820630 於 15-02-06 發表
我都係3日前收到call,今日早上收到信, 校舍係Kent road下午班
請問係咪收到call後, 即刻要決定讀, 先至會有信跟住寄來?

引用:Quote:原帖由+sunshine_820630+於+15-02-06

原帖由 yufanny1 於 15-02-11 發表
請問係咪收到call後, 即刻要決定讀, 先至會有信跟住寄來?
I guess so. we have to reply by 12/2.

引用:想問徐左校舍大小分別。仲有無其他不同?列

回覆:byhui 的帖子

請問各位收到call waiting有無寫求位信?

引用:請問各位收到call+waiting有無寫求位信? +

原帖由 CYSJC 於 15-02-12 發表
請問各位收到call waiting有無寫求位信?
Yes - I did . Don't know others

‹ 上一主題|下一主題