用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血幼稚園 跑馬地寶血幼稚園家長會
樓主: pakwong
go

跑馬地寶血幼稚園家長會 [複製鏈接]

Re: 有無05年9月入讀寶血[跑馬地]

pigpig 寫道:
[quote]
anitalui 寫道:
pigpig
因咩嘢事放棄學位呀?係唔係有更好的選擇呢!

無好選擇呀!依家想食回頭草 [/quote]

why?   

今日收到信25/6 禮頓山家長會外,還要交9月份學費,咁如外申請學費減,咁要幾時申請,通信上只寫用支票,可交現金嗎?

Little_cy,
仲未收到通知ar,只知排第三,我估都有d機呱.....

pakwong,
我就未收到信wor,可以的話我都想申請減學費,慳得就慳ma,唔知要乜資格呢?

sammili 寫道:
pigpig ,
冇記錯你之前好似話過小雪入左聖心咯,而家又想入番寶血嗱?

點啊. 你講真定講笑啊. 小雪唔係入左聖心咩?
[url=http://www.TickerFactory.com/]

冬日勳章

聖心我已經放棄了!因為經我再研究過,覺得唔適合小雪 所以依家先至煩囉

pigpig,
0下, 點解唔適合啊. 方便透露嗎?? 咁點啊? 依家決定左返寶血未啊?
[url=http://www.TickerFactory.com/]

sammili,

你可以上寶血個網,我記得果度有資料架。

Pls click below
http://www.pbk.edu.hk/html/main10/main10Frameset.htm

sammili 寫道:
pakwong,
我就未收到信wor,可以的話我都想申請減學費,慳得就慳ma,唔知要乜資格呢?

我個女今年畢業啦!寶血幼稚園真係唔錯

katherinelam;

請問今年派小一,派得好嗎?大多派哪間,派唔派到第一志願.

男仔通常派哪間多,thanks,   

pakwong,

以我所知今年派得好好,好幸運地我個女第一輪已經o.k,而統一派位,太部份都派到第一.第二志願    (真確數目遲些可以上學校網頁睇)老師話係因為學生小咗........

katherinelam;

thanks   

唔使客氣,希望你的小朋友有愉快的幼稚園生活,重有可以派到心水小學

冬日勳章

小新媽媽,
返寶血的機會好大 你囡囡好可愛呢!張相係咪沖緊涼呀?

Pigpig
U will back to PB??....... anyway, I will support you!!
pigpig 寫道:
小新媽媽,

pigpig 寫道:
小新媽媽,

pigpig
我哋支持你嘅!我個囡囡可能又可以同小雪做書友仔,咁小雪返am/pm呀?

katherinelam 寫道:
我個女今年畢業啦!寶血幼稚園真係唔錯

hi katherinelam
可唔可以講你囡囡將會就讀邊間小學呀?

Hi  anitalui,

我囡囡 將會入讀聖保祿天主教小學.
呢三年的幼稚園生活真的為她帶來一段好美好的回憶,不只是她,我都好唔捨得.....   

冬日勳章

Little_cy 寫道:
Pigpig
U will back to PB??....... anyway, I will support you!!
[quote]
pigpig 寫道:
小新媽媽,
[/quote]
Little_cy ,
世事難料!好多事情都唔係你想像中甘.......多謝你支持!

冬日勳章

anitalui 寫道:
[quote]
pigpig 寫道:
小新媽媽,

pigpig
我哋支持你嘅!我個囡囡可能又可以同小雪做書友仔,咁小雪返am/pm呀?[/quote]
多謝你的支持!說不定,小雪會同你囡囡做同學仔

pigpig
吾好講埋kam既野啦, 冇左你既鼓勵, 我都未必入到SH, 有時間call me傾下計啦.
‹ 上一主題|下一主題