用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有沒有派到嘉諾撒聖方濟各學校
樓主: SandyMaMa
go

有沒有派到嘉諾撒聖方濟各學校 [複製鏈接]

Re: 有沒有派到嘉諾撒聖方濟各學校

NATALIE000627,

Keep relaxe! :   I wish you daughter can get a seat.  By the way, do you remember how many girls sat for interview on that day?
:giveup:

hi hi
你問学校他一定會幫你找的之前有←個学生校車不到最後学校幫

hilouey

Thank you!!!   有4間課室 A>B>C>D.見到簽到張list ,大約10--15個女孩子
(每間課室)   :wink:  :wink:
;-)

dear hilouey,

thank you.
我想要到家長日當日問門口個d保母車,唔知有冇人同我一樣呢?唔知個d保母車安唔安全呢?煩請各位俾D意見.

謝謝![quote]
Hilouey 寫道:
hi hi
你問

睡麗人,

對呀!  這日保母車姨姨會在門口登記。另一方面, 你可以問下曾姐到唔到你那邊, 她現時是經香港仔。 電話 :  9121-8236。

thank you.

SandyMaMa 寫道:
睡麗人,

對呀!  這日保母車姨姨會在門口登記。另一方面, 你可以問下曾姐到唔到你那邊, 她現時是經香港仔。 電話 :  9121-8236。

扣門成功,今日已去註冊左, 星期六話考分班試

goldking2 寫道:

My friend's daughter just gave up a seat at SF.  Maybe you got her seat.  Congratulations!  

BoBoCute 寫道:
[quote]

My friend's daughter just gave up a seat at SF.  Maybe you got her seat.  Congratulations!  [/quote]

多謝!
話唔埋, 你個friend個女都可能去左我地放棄嗰間.
大家各取所雖, 世事就係咁奇

BoBoCute

What is your friend's daughter choice after she gave up SF?

BoBoCute 寫道:
[quote]

My friend's daughter just gave up a seat at SF.  Maybe you got her seat.  Congratulations!  [/quote]

[quote]
SandyMaMa 寫道:
BoBoCute

What is your friend's daughter choice after she gave up SF?

[quote]

SH am.  
She is lucky to have someone gave up a seat at SH at this stage and she enter from waiting list.  I think the one who gave up the seat at SH was also admitted to another school from waiting list.  So there is still hope for those still knocking door.  Good news to all.

Thanks! BoBoCute.

Dear all mamas,

How did you choose and comments of SH & SF?   

我叩門唔得,要等後備,但我無灰心,我有信心會入學,再次     
;-)

NATALIE000627,

Don't give up!  有信心, 一定得!
我支持你!

cczzko.

該用戶已被刪除

15分, 首名女兒都好大機會ka!

pp&s 寫道:
Dear all:

我路過架, 雖然個女未到一歲,但我勁鍾意呢間,可否問小小問題!!
1)  知否邊開間幼稚園聖方濟各會多d機會收呀?

2) 如果父母不是校友, 只是天主教徒, 叩門機會大嗎??
該用戶已被刪除

pp&s,

1)讀嘉諾撒聖心幼稚園啦~  就算派唔入. 叩門都有大d機會(聽個聖心老師話多數收)
2)可能唔洗叩都入到... 但係我諗叩門未必睇你係唔係catholic, 而係睇個小朋友本身既能力

第一輪是不論地區, 是計分, 很多家長通常選Marymount, 所以, 如你選SF機會都幾大架!

pp&s 寫道:
但係我不是12區的, 可以嗎??  我都考慮邊間幼稚園好, 有無tips?    ths!!   
‹ 上一主題|下一主題