用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小學女仔發育問題
樓主: ling媽
go

小學女仔發育問題 [複製鏈接]

Re: 小學女仔發育問題

我都問過醫生,他說乳房疼是開始發育的先兆.雞和豆類製品有大量的雌激素會影響早發育

just consulted doctor and he said don't eat chicken neck and chicken, but it's ok to drink milk (I mean fresh milk)
:wave:

No wonder my niece who is 10 years old now has her first "M".  Her mom says she likes to eat tofu which contains rich soya beans.  She always asks her mom to cook anything goes with tofu.

醫生說,如果未發育的女仔每曰都飲豆漿,吃豆腐和雞 ,唔係好事 ,萬一真係一年班已話乳房疼 (早發育的先兆 ),就介吓口,少吃豆漿,吃豆腐和雞

today my daughter will go to 廣華 to check "提早發育"
And I will tell you more later.
in fact the doctor will check "骨齡" carefully.
She said if the  "骨齡" and the actual age difference too big, she will suggest to take medicine in order to slow down the 發育. Otherwise the girl will be shorter.

mama2000 寫道:
醫生說,如果未發育的女仔每曰都飲豆漿,吃豆腐和雞 ,唔係好事 ,萬一真係一年班已話乳房疼 (早發育的先兆 ),就介吓口,少吃豆漿,吃豆腐和雞

mama2000:
唔該晒! 原來豆品類又會影響未發育的女仔,我自已好鐘意食豆腐呀!咁請問玉子豆腐(黃色)又食唔食得呢?
該用戶已被刪除

caltlon,

我都想知道點樣先會去看「提早發育」呢?.........

其實是由''學童保健'' 開始
I asked doctor to check her weight  and height is normal or not one year ago.
And she found she was starting "growth" and then we should go to check reguarly.
Now we should wait the result .
The doctor said she shold take injection monthly if she found my daughter "growth" too fast.
And she said it is a little problem.

各位喜歡食雞o既朋友,你地可以改食 "嘉美少爺雞" 架! 呢種雞冇打針催谷生長,所以冇雌激素及加添荷爾蒙,雖然價錢略貴,我買開大約$130一隻,不過食得放心都值得啦!
除左雞有問題,蛋都一樣,所以我會買有機蛋俾囡囡食,既好味又有益,好過食補品。
該用戶已被刪除

許可 寫道:
HH

係邊度買呢?thanks a lot.

你可以上以下網址睇睇
www.kameichicken.com/selling.html

HH 寫道:

你可以上以下網址睇睇
www.kameichicken.com/selling.html

HH,
唔該晒,原來我嗰區的街市有售,不過真係幾貴.

咁鷄蛋什麼價錢呀?

wini611 寫道:
咁鷄蛋什麼價錢呀?

如果係有正式驗證o既有機蛋比較貴,有來自澳洲、紐西蘭、美國及日本,約賣三十多元六隻,可在Citysuper / Taste / UNY 找到,有少數賣嘉美雞o既地方都有嘉美蛋賣,體積較細,大約$2一隻。

大人食雞又有無問題呢??

K1 寫道:
大人食雞又有無問題呢??

無問題。
但如果曾患婦科病,建議少食雞翼,太平價o既雞肉都唔好食咁多。

請問"嘉美雞"是否有什麼驗證書之類的保證?

我怕佢作大,後果就好似以前的乜納米呀,活性碳呀之類的MASK一樣,話到幾好幾好,又賣好貴,結果化驗出來,原來仲衰過普通的MASK咁!!

You can buy hormone free chicken from Australia or New Zealand in City super, Great, Gourmet etc.

養殖嘉美雞o既農場會受政府及公司監管,驗證就冇喇,信佢咋!
如果對本地雞冇信心,可以食外國進口有機雞肉,我多數會買雞中翼(約$25/5隻)、雞脾(約$40/一隻)或雞柳(約40/兩條),味道可媲美新鮮雞。
‹ 上一主題|下一主題