用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 面試題目
樓主: KITTY.WONG
go

面試題目 [複製鏈接]

Re: 面試題目

Dear daisychan

would you please sent ma a copy.
My e-mail address :
[email protected]

Hi Bettybk,
why I can't see the topic.
什麼是閱讀權限12,唔明可否請教一下呢?     
bettybk 寫道:
我見呢度有
不過係練習題、訓練題之類,唔知有冇用?

kkwwpig 寫道:
Hi Bettybk,
why I can't see the topic.
什麼是閱讀權限12,唔明可否請教一下呢?      [quote]
bettybk 寫道:
我見呢度有
[/quote]

哦!已經被加閱讀權限了,
該網站就會自動提升該發貼或發言會員的閱讀權限,即係要多d發貼或回應。有錯請插!   

Dear daisychan

would you please sent ma a copy.
My e-mail address :
thanks     

Really, would you mind sending me some questions for me. you can PM or my e-mail address is [email protected]

thanks a lot!!!

daisychan 寫道:
KITTY.WONG,

No need to buy.
Give me your e-mail address and I can send you a copy.

Dear DaisyChan,

Would you please send me a copy? My email is   [email protected]

Thanks a million!!!

Vicky

Dear bettybk,

Would you please send me one copy at:

Thanks a lot!!
Vicky

[quote]
bettybk 寫道:
我見呢度有

好啦,好啦!   

我都話過:

"由於這些資料都是我在上年(2005)搜集得來,題目在今年可能己經有變,到下年可能更加不同,做成誤導。而且今年度的中一面試應該完成了七七八八。

我亦擔心我好似「霸」住這topic,令到其他有相關資料的 BK members 沒有機會去放出資料。所以,我決定在下星期三(即三月八日)delete 這 topic。希望由其他家長延續,加入最新的資料,謝謝!

最後,祝你們囝囝囡囡升學順利,考到心儀的中學。

Daisychan     5.3.2006"

但你地繼續點名問,又無家長回應。   
仲有人PM我叫我唔好見死不救,又用激將法!

唉!我剛剛 send 了出去,記住記住是 outdated!

希望以前收過的家長可以 update 吓及回應吓!

Dear Daisy,

Received your mail. Thank you very much.     

Vicky

Would you please send it to

Thanks.  

Dear Daisy,

Would you pls send to me:

Thank you very much

Dear Daisy,

Pls send me a copy.
[email protected].     

Dear Daisy,

Please pm to me, Thanks!!!!!!!!     

好啦,好啦!   

我都話過:

"由於這些資料都是我在上年(2005)搜集得來,題目在今年可能己經有變,到下年可能更加不同,做成誤導。而且今年度的中一面試應該完成了七七八八。

我亦擔心我好似「霸」住這topic,令到其他有相關資料的 BK members 沒有機會去放出資料。所以,我決定在下星期三(即三月八日)delete 這 topic。希望由其他家長延續,加入最新的資料,謝謝!

最後,祝你們囝囝囡囡升學順利,考到心儀的中學。

Daisychan     5.3.2006"

但你地繼續點名問,又無家長回應。   
仲有人PM我叫我唔好見死不救,又用激將法!

唉!我剛剛 send 了出去,記住記住是 outdated!

希望以前收過的家長可以 update 吓及回應吓!

Dear Daisy Chan,

不要這麼火滾, 我也明白你的苦心, 好心, 有時好人便會較為 “蝕底” 的了.

我也不明白為何有些國民好像沒看其它的題目似的, 只是有需要便問 , 亦有些很醒目的, 比方閣下曾在別個相類似題目 曾 SEND EMAIL 予在下, 有家長 便 PM 問我收到否, 如有, 那便也 EMAIL 給他----噢, 會否 “惹禍上身”? 不會的, 正如前所述嘛!

請繼續努力!!

謝謝你!
:wink:

ContiYuen 寫道:
Dear Daisy Chan,

不要這麼火滾, 我也明白你的苦心, 好心, 有時好人便會較為 “蝕底” 的了.

我也不明白為何有些國民好像沒看其它的題目似的, 只是有需要便問 , 亦有些很醒目的, 比方閣下曾在別個相類似題目 曾 SEND EMAIL 予在下, 有家長 便 PM 問我收到否, 如有, 那便也 EMAIL 給他----噢, 會否 “惹禍上身”? 不會的, 正如前所述嘛!

請繼續努力!!

謝謝你!
:wink:

Hi, ContiYuen,

你又搞錯啦! :evil:

我不是怕"蝕底"或"惹禍上身"!而是這些資料都是我在2005年搜集得來,題目在今年(2007)己經outdated,可能做成誤導,好心做壞事。

Anyway, 我諗通了,由依家開始,我唔再「唔」俾啦!幫到大家就幫啦!   

祗要是大家在隔離 topic [升中面試題目]問,及點名問我Daisychan。

hi,daisy,
收倒了, 多謝你!

我個女今年6年級, 我都係好似大部分家長咁唔知點樣幫倒個女, 當然知道你的題目是outdated啦, 今年未開始入form,點會係今天題目喎,  但唔緊要啦, 可以作為一個模擬面試題目給個女參考一下嘛, anyway, tks very much!

Hi, ContiYuen,

你又搞錯啦! :evil:

我不是怕"蝕底"或"惹禍上身"!而是這些資料都是我在2005年搜集得來,題目在今年(2007)己經outdated,可能做成誤導,好心做壞事。

Anyway, 我諗通了,由依家開始,我唔再「唔」俾啦!幫到大家就幫啦!   

祗要是大家在隔離 topic [升中面試題目]問,及點名問我Daisychan。

哈, 哈 ... 又說錯話了!  

當然知道閣下不是那些怕”蝕底”/”惹禍上身” 的人啦. (如有冒犯, 但請見諒! 實無半點看輕閣下之意.)

我相信大部份人也知題目並不一定是 UPDATED, 特別是時事題, 但好像練波一樣, 同一個對手每場表現也不同啦, 但大戰前也要找別的隊目練習一下, 主要是練自己嘛..

但是, 對於最後一段”祗要是大家在隔離 topic [升中面試題目]問,及點名問我”, 恕我撥冷水, 恐怕不成了. 如本人之前所寫:”我也不明白為何有些國民好像沒看其它的題目似的, 只是有需要便問”, 既是這樣, 又怎可以”願望成真”呢?
:cry:

請繼續努力!!

謝謝你! :wink:

Received your copy.

Thx

Daisy,

請問可否給我send一份
my email address: [email protected]

請問可否send 一份給我?
萬謝     
NANCY88
‹ 上一主題|下一主題