用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 個天係咪都唔想我叩門呢??
樓主: miriam
go

個天係咪都唔想我叩門呢?? [複製鏈接]

miriam 發表於 15-7-6 10:20
我個夢好正..................

夢見自己代替左阿囡係學校拎派位證, 但點都睇唔到派到邊間, 拎住張證係咁喊 ...
可能係開心眼淚呢!

醒目開學勳章 王國長老

gdmice 發表於 15-7-6 10:29
可能係開心眼淚呢!
好希望聽朝返完學校可以直接出去搵我媽飲早茶~~~
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆 miriam 的帖子

我淨係希望可以明晚瞓返覺好, 發個靚夢!

醒目開學勳章 王國長老

gdmice 發表於 15-7-6 10:40
回覆 miriam 的帖子

我淨係希望可以明晚瞓返覺好, 發個靚夢!
有得去飲早茶既話, 飲完我會返屋企訓餐飽, 晚餐叫外賣算數.

gdmice    發表於 15-7-6 10:47
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

問埋另一間叩門資料喇, 呢間可以係 13/7 前交資料, 起碼唔使趕餐死.

希望預備的所有文件用不著, 浪費心機及浪費紙張. 開心到流晒眼淚離開學校回家睡個好的. 7月9 日註冊!

回覆:個天係咪都唔想我叩門呢

回覆:個天係咪都唔想我叩門呢

醒目開學勳章 王國長老

KT0603 發表於 15-7-6 10:57
我舊年個printer無墨,快快落街買
兩部 printer 專登為左自行時買過晒新 toner 同 ink, 未用晒都照換, 就係驚印印下無墨.

我琴晚瞓瞓下醒左, 轆左幾個鐘先瞓返, 好驚今晚又係咁><

醒目開學勳章 王國長老

KT0603 發表於 15-7-6 11:00
唔使驚啦,實得,聽朝等大家的好消息
我呢個死窮鬼諗住問你拎舊書架.

引用:唔使驚啦,實得,聽朝等大家的好消息 +

原帖由 KT0603 於 15-07-06 發表
唔使驚啦,實得,聽朝等大家的好消息
前輩……我都好想同你報喜呀

引用:Quote:KT0603+發表於+15-7-6+10:57+我舊年

引用:Quote:KT0603+發表於+15-7-6+11:00+唔使驚

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+15-07-06+發表唔使

醒目開學勳章 王國長老

KT0603 發表於 15-7-6 16:40
我咪係咁囉
就係最驚中招.

laser printer 個 toner 要訂貨無得就咁買, 我見色唔係咁夠照換.

醒目開學勳章 王國長老

KT0603 發表於 15-7-6 16:42
唔俾妳囡俾邊個? 淡定有錢剩
我都想淡定, 但好難囉.

我囡就夠晒淡定, 同左班同學去打波

醒目開學勳章

miriam 發表於 15-7-6 00:16
之前打好晒後加資料落 portfolio, 噚日 download 左叩門申請表, 填好晒諗住跟要求要改 portfolio 內容, 點 ...
放鬆d, 體藝實收阿女, 明天等你報喜

醒目開學勳章 王國長老

peggy 發表於 15-7-6 17:13
放鬆d, 體藝實收阿女, 明天等你報喜
依家我係咁食野..........相信緊張完會病返一場......

引用:Quote:gdmice+發表於+15-7-6+02:03+回覆+mi

原帖由 sako 於 15-07-06 發表
要呢張既咩?我冇準備啊其他已影定十份,希望用5著。
我當年都印咗10份準備叩門,好彩最後用唔着。但無試過因此失眠,家長們,放鬆D啦,明天重要大量體力應付整日活動架,因住頂唔順病呀!

上主是我的牧者, 我實在是一無所缺。
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁,
還使我的心靈得到舒暢。
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途.....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰舒暢.......
在我一生的歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離,
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日。
‹ 上一主題|下一主題