用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 接受York 2015 K1 offer嗎?
樓主: 彪馬仔
go

接受York 2015 K1 offer嗎? [複製鏈接]

回覆:Dior8 的帖子

I think so...

Playgroup

你們會否上york個playgroup?

引用:希望PN+WAITING唔好CALL我

原帖由 mv_lee 於 14-01-14 發表
希望PN WAITING唔好CALL我
Exactly

回覆:Jetstream 的帖子

Same here! I got another nearby PN offer!Actually I just want a K1 offer! Now it's prefect to me!

回覆:lckmama 的帖子

Dun call me waiting x 3 here!!

回覆:lckmama 的帖子

Really happy to get this offer

回覆:KiwiSweetie 的帖子

Yeah...so happy

回覆:接受York 2015 K1 offer嗎

請問你地K1offer係未都係9,10月bb黎架?

引用:請問你地K1offer係未都係9,10月bb黎架? +

原帖由 dinling 於 14-01-15 發表
請問你地K1offer係未都係9,10月bb黎架?
十月B

回覆:彪馬仔 的帖子

但如果我收到K1主流班PM unconditional offer (因信上無 Multiple Intellgience 字眼)…但我希望小朋友讀AM國際班。o甘係咪可以明年考過?
同埋有無家長可以分享吓國際班同主流班的分別?例如課程,老師,NET, 每科的上堂時間等?
同埋AM同PM d嘢係咪一樣?(因為Pre-Nursery PM班會比AM班多一小時)…唔知K班係咪都唔同?

回覆:dinling 的帖子

見其他JM post...其他大b都有woo....

回覆:接受York 2015 K1 offer嗎?

今天去交acceptance letter 時問左職員,假設york俾pn offer 我我照讀,會不會冇左而家你俾我K1 AM International class 既offer,佢好肯定同我講唔會。

佢話我們讀pn 與否都會有而家個unconditional K1 international class (non local multiple intelligence Montessori section)offer . 唔駛評估。

引用:今天去交acceptance+letter+時問左職員,假

原帖由 farlee 於 14-01-15 發表
今天去交acceptance letter 時問左職員,假設york俾pn offer 我我照讀,會不會冇左而家你俾我K1 AM Interna ...
國際班係咪家長好想入?我同我老公都諗唔明,既然俾K1國際班我,點解nursey冇offer?
我哋自己諗關唔關遲交表事

回覆:Evachau 的帖子

我個係7月B

回覆:接受York 2015 K1 offer嗎

K1
國際班: 主流班 = 1: 3

校長在briefing 話PN升上K1 選國際班要做評估,都好多人爭架,所以而家有K1 international 係一個超好既offer...😍

K1 國際 vs 主流學費幾$?
如想升讀本港小學,主流班是否多重中文,所以比較適合?

回覆:pig@_@pig 的帖子

回覆 lotteyi 的帖子

我都諗唔明。我好早交表,但無去briefing ,以為一定無機會啦。我估因為我係舊生。

引用:其實,我估計,之後仲會有一籃子活動/講座/

引用:K1+國際+vs+主流學費幾$?如想升讀本港小學

原帖由 pig@_@pig 於 14-01-15 發表
K1 國際 vs 主流學費幾$?
如想升讀本港小學,主流班是否多重中文,所以比較適合? ...
其實我都想知國際同主流有咩分別?同埋國際班洗唔洗再額外比錢上Cambridge 架?

‹ 上一主題|下一主題