用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔仔明天要交升中報名表
樓主: hkfanny
go

仔仔明天要交升中報名表 [複製鏈接]

Re: 仔仔明天要交升中報名表

如果唔得就要睇佢命數啦~~等抽籤

由 櫺囹桼 於 2006-12-27 22:20:20
明日仲放緊假...著條睡褲去都冇人會理你!   

點呀!你唸好未呀我同你一樣仲15 16 唔知揀邊間好!

交升中報名表是直接交到心儀的學校去咩?
但囡囡告訢我學校催收表格, 是否因為小女學校有直屬中學?

mannyleung 寫道:
交升中報名表是直接交到心儀的學校去咩?
但囡囡告訢我學校催收表格, 是否因為小女學校有直屬中學?

根據教統局指示,係要親自交去心儀中學,唔係交俾小學同你交,除非係報自己直屬個D。 :wink:

ccspy 寫道:
[quote]
今年好似話要check小朋友ge身份證wor!好難講架,校長有時都會扮下職員仔來睇下乜環境。

大鑊 唔記得同呀女囉身份證,弊la,11歲啦,呀吔! : 邊到有得換證呀.     

大鑊 唔記得同呀女囉身份證,弊la,11歲啦,呀吔! : 邊到有得換證呀.      [/quote]

你可以喺呢度預約http://www.esd.gov.hk/home/chi/default.asp

sukiwong95,

thank you 曬.  

sukiwong95 寫道:

你可以喺呢度預約http://www.esd.gov.hk/home/chi/default.asp

CHUCHU 寫道:
[quote]
ccspy 寫道:
[quote]
今年好似話要check小朋友ge身份證wor!好難講架,校長有時都會扮下職員仔來睇下乜環境。

大鑊 唔記得同呀女囉身份證,弊la,11歲啦,呀吔! : 邊到有得換證呀.      [/quote]
e+先至
‹ 上一主題|下一主題