用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培道面試通知書?
樓主: 開心小B
go

培道面試通知書? [複製鏈接]

回覆:hazetcc 的帖子

我打去問,佢地話今日開始send email, 聽日後日都仲send 緊,如果未收到,可能要等吓

jlbb1    發表於 15-11-7 12:00

回覆:培道面試通知書?

明白了!唔該哂

回覆 bt1579 的帖子

好彩你提咋! 真係去左junk mail!! thanks a lot~~

感謝!  真系在垃圾筒找到, 21/11 9am。好早, 阿女咁早系無精神in,  今日in 宣道系9am, 狀態超差, l
完全唔彩個老師, 明明知佢識都唔答, 激死 (>﹏<)

引用:感謝!++真系在垃圾筒找到,+21/11+9am。好早

原帖由 mrsbb9902 於 15-11-07 發表
感謝!  真系在垃圾筒找到, 21/11 9am。好早, 阿女咁早系無精神in,  今日in 宣道系9am, 狀態超差, l
完全唔 ...
早上狀態唔好,咁你報下午班?

回覆 lifeishappy 的帖子

唔系。  不過之前見左3間都無咁早, 都是10~11am, 明顯見佢心情靚肯答問題, 今日就......佢話佢唔想同老師玩遊戲, 一時又唔肯入去, 一時又唔肯坐, 就算最後坐下都無咩反應, 古佢系眼瞓發皮四心情不佳.....唉!  前一晚又扭唔肯瞓, 咁既表現應該都無望。   之後11点去下一間見, 途中佢瞓左半粒鐘, 精神返, 又合作全部問題答晒。   所以見到培道又系9点就好驚佢又心情唔好...

引用:回覆+lifeishappy+的帖子 唔系。++不過之

原帖由 mrsbb9902 於 15-11-07 發表
回覆 lifeishappy 的帖子

唔系。  不過之前見左3間都無咁早, 都是10~11am, 明顯見佢心情靚肯答問題, 今日 ...
i mean 第時番學都係9點,正常時間。如果佢本身係遲起床,都要考慮第時番學狀態。
小朋友作息時間好難改變。

回覆:培道面試通知書?

Thanks for reminder. Really in junk mail that I would never checked.

回覆:shshmama 的帖子

我仲未收到email, 有無人同我一樣?

回覆:patsylau 的帖子

我都未

回覆:Jjchow2015 的帖子

我都未收到,我打咗去問,佢話send咗比我,我話收唔到所以佢再send比我。

‹ 上一主題|下一主題