用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 mathconcept, math monkey, eye level
樓主: charmingsam
go

mathconcept, math monkey, eye level [複製鏈接]

回覆:mathconcept, math monkey, eye level

Hehabb 發表於 16-4-21 01:45
我兩個小朋友學開珠心算,運算好好,加上佢哋學果間有珠心算應用,會教埋文字題,最重要係train埋小朋友的 ...
請問可否pm話我知邊度學珠心算呀?thx

回覆:kwokbobo 的帖子

引用:我兩個小朋友學開珠心算,運算好好,加上佢

原帖由 Hehabb 於 16-04-21 發表
我兩個小朋友學開珠心算,運算好好,加上佢哋學果間有珠心算應用,會教埋文字題,最重要係train埋小朋友的 ...
可以告知那裡學珠心算?

超級版主

請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作

引用:我兩個小朋友學開珠心算,運算好好,加上佢

原帖由 Hehabb 於 16-04-21 發表
請問你小朋友在那裏學珠心算?可否PM資料給我?

回覆:charmingsam 的帖子

‹ 上一主題|下一主題