用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 培僑書院 你哋小朋友second interview, 見成點?
樓主: CyHgMaMa
go

你哋小朋友second interview, 見成點? [複製鏈接]

引用:上星期早到嗰半個鐘有咩做架喎,淨係小朋友

原帖由 蓮蓉包 於 13-11-17 發表
上星期早到嗰半個鐘有咩做架喎,淨係小朋友自己睇下書玩下玩具,老師行過都係講句gd morning 咋 ...
我都是,冇老師來問任何問題。

引用:上星期早到嗰半個鐘有咩做架喎,淨係小朋友

原帖由 蓮蓉包 於 13-11-17 發表
上星期早到嗰半個鐘有咩做架喎,淨係小朋友自己睇下書玩下玩具,老師行過都係講句gd morning 咋 ...
係waiting area個短髮女老師,坐埋黎同我囡囡傾計,問左名,係邊讀書,仲叫我囡介紹我俾佢識

回復 CyHgMaMa 的帖子

就係呢個女短髮老師過黎問我地,又係問我個女係邊到讀書,又係叫我個女介紹我比佢識,做開場白,跟住就係戲肉,問我個女考佐邊幾間,我個女開頭唔敢講傢,不過個老師話,知道我地好多都考幾間,問黎參加下,我個女先講佢聽,之後就再問我個女有冇學校收佐,鍾意邊間多d
我個女都係男老師in,佢話呢個老師好好喎……

引用:回復+CyHgMaMa+的帖子 就係呢個女短髮老師

原帖由 cherry_yu 於 13-11-17 發表

就係呢個女短髮老師過黎問我地,又係問我個女係邊到讀書,又係叫我個女介紹我比佢識 ...
係呀!
我囡囡話個阿sir超好人。
好gentle同nice.
我依家好緊張,希望快d到22號!
我同囡囡都好中意PKC.
希望入到啦
但見到你哋D囝囡咁叻,又覺得機會渺茫,好煎熬呀!

引用:回復+CyHgMaMa+的帖子 就係呢個女短髮老師

就係呢個女短髮老師過黎問我地,又係問我個女係邊到讀書,又係叫我個女介紹我比佢識 ...
你囡囡都係Group No.1?

group no.3

引用:回復+CyHgMaMa+的帖子 group+no.3

group no.3
好多阿sir咁噃

回覆:CyHgMaMa 的帖子

我仔仔都係in阿sir

回覆:你哋小朋友second interview, 見成點?

我囝囝都係in阿sir,等緊果時,都係有個miss問阿囝叫咩名,幾歲,邊度讀幼稚園,介紹下我同daddy比佢識咁!不過個個小朋友都好smart既感覺,希望自己個囝都有機會入培僑

引用:我囝囝都係in阿sir,等緊果時,都係有個miss

原帖由 babykenny 於 13-11-18 發表
我囝囝都係in阿sir,等緊果時,都係有個miss問阿囝叫咩名,幾歲,邊度讀幼稚園,介紹下我同daddy比佢識咁!不 ...
Good luck

引用:我囝囝都係in阿sir,等緊果時,都係有個miss

原帖由 babykenny 於 13-11-18 發表
我囝囝都係in阿sir,等緊果時,都係有個miss問阿囝叫咩名,幾歲,邊度讀幼稚園,介紹下我同daddy比佢識咁!不 ...
其實我係今次second數interview所見嘅小朋友都係比較“活潑”同“健談”!!!

‹ 上一主題|下一主題