用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: cwongkl
go

黑/白皮鞋 [複製鏈接]

同意,去過dr kong睇過,d黑皮鞋好硬,我個仔穿都唔肯穿,如果學校可以接受,我都想買黑色波鞋.

妳地會唔會考慮dr kong,我覺得佢d鞋好似好硬,同埋無乜款,係咪真係咁細過就要著健康鞋?

原帖由 Jeco 於 10-7-22 17:31 發表
我都覺得黑色波鞋好! :)

醒目開學勳章

我昨天看過new balance全黑波鞋仔,個款太男仔,都係決定買返女仔皮鞋。
原帖由 Jeco 於 10-7-23 15:46 發表
hehe..我諗住買黑色波鞋...有時去街都可以襯吓衫...你知啦...男仔無咩點變化架麻~ ^-^

醒目開學勳章

dr kong太硬,所以無諗住買,睇下clarks有無出k1 size。
原帖由 cwongkl 於 10-7-24 09:07 發表
同意,去過dr kong睇過,d黑皮鞋好硬,我個仔穿都唔肯穿,如果學校可以接受,我都想買黑色波鞋.

妳地會唔會考慮dr kong,我覺得佢d鞋好似好硬,同埋無乜款,係咪真係咁細過就要著健康鞋?

...

去sogo睇吓!都幾多款的!

原帖由 rosebud 於 10-7-26 10:50 發表
dr kong太硬,所以無諗住買,睇下clarks有無出k1 size。

Clarks有咁細咩...如果有通知我係邊度買.
thx!

醒目開學勳章

原帖由 poon小朋友 於 10-7-26 14:23 發表

thx!
 我一陣去望下先。

醒目開學勳章

原帖由 poon小朋友 於 10-7-26 14:23 發表

thx!
剛才睇了cwb sogo後面間clarks, 有小童size #4, 不過款唔太多。

Hi all,

For girl, we may consider GEOX, they have the small size also.

Yes, you can go to either Festival Walk - GEOX shop or cwb sogo.

Miuccia

原帖由 rosebud 於 10-7-27 15:48 發表
剛才睇了cwb sogo後面間clarks, 有小童size #4, 不過款唔太多。

原帖由 rosebud 於 10-7-27 15:48 發表

thanks呀....我都有問過佢話陸續會返....男仔克皮鞋好難買

Hello! 各位媽媽,其實著咩嘢鞋咩colour都得嫁,校長話總之唔好著涼鞋和拖鞋!我個仔N1時著淺啡色皮鞋和有牌子sport shoes 返學添!

hello! 你去kingcow買吖!質地好好嫁洗完又唔起毛粒!

原帖由 rosebud 於 10-7-21 18:51 發表
多口問一下,囝囝囡囡的襪仔在那裡買的呢?

一田有好多皮鞋款呀

醒目開學勳章

原帖由 vivicicimimi 於 10-8-1 10:07 發表
Hello! 各位媽媽,其實著咩嘢鞋咩colour都得嫁,校長話總之唔好著涼鞋和拖鞋!我個仔N1時著淺啡色皮鞋和有牌子sport shoes 返學添!
聽校長講話只要近似色皮鞋就ok,但我都打算買黑色,想請問一下,sport shoes有少少顏色, 但底色係白色得唔得呢

Ok! 有時去學校接放學,都見到d小朋友咩colour sport shoes 都有eg:pink  or  light blue etc.....
我個仔都係著addies3間藍色白底sport shoes!

原帖由 rosebud 於 10-8-2 13:58 發表
聽校長講話只要近似色皮鞋就ok,但我都打算買黑色,想請問一下,sport shoes有少少顏色, 但底色係白色得唔得呢

醒目開學勳章

原帖由 vivicicimimi 於 10-8-2 21:35 發表
Ok! 有時去學校接放學,都見到d小朋友咩colour sport shoes 都有eg:pink  or  light blue etc.....
我個仔都係著addies3間藍色白底sport shoes!
唔該哂!咁我唔買住了!因為我囡囡對bibi波鞋買左好短時間,佢腳又大得快,等佢唔啱著我先買過一對全白的比佢。宜家佢著果對都係白底,但就有粉紅間同個尾有少少閃閃花。
‹ 上一主題|下一主題