用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 2008年9月入學(旺角)家長請埋位
樓主: Alanhoky
go

2008年9月入學(旺角)家長請埋位 [複製鏈接]

Hello 各位優才新生家長, 我遲左來報到, 做番少少野先... 以下係將你地提供的資料整左個列表, 方便大家參考. 如有錯漏, 請指正﹗

(1) Alanhoky 何映頤 (), 3, 坑口
(2) 軍魁星
軍女 (), 藍田
(3) 靚咪媽 小兒哲瑜 (), 4, 牛池灣
(4) Bluecat 林仁傑 (Trevor) (), 6, 屯門, 1B
(5) summummum 曉琛 (), 12, 康怡
(6) phchan 柏羲 (), 7, 藍田
(7) un_gu Gordon (), 調景嶺
(8) 天青日大隻朗 (), 調景嶺/德福
(9) Joyce-ma Joyce (), 黃埔
(10) 芷鍛 芷鍛 (), 將軍澳
(11) balltsang Skye (), 沙田, 1B
(12) musemuse Ryan (), 坑口, 1B
(13)
(14)
(15)
(16)
(17)
(18)

Hello Bluecat,

今日認識左妳, 真係開心, 我地1B班個班主任楊老師好好人呀, 我個仔回家路上係咁講佢! 阿仔仲帶我去有Thomas Train 那間房, 差d想摷d玩具出黎玩!

原帖由 Bluecat 於 08-8-23 19:57 發表
小兒Trevor 仁傑被編到1B班
你地呢??

原帖由 musemuse 於 08-8-23 23:41 發表
Hello 各位優才新生家長, 我遲左來報到, 做番少少野先... 以下係將你地提供的資料整左個列表, 方便大家參考. 如有錯漏, 請指正﹗

(1) Alanhoky 何映頤 (女), 3月, 坑口
(2) 軍魁星 軍女 (女), 藍田
(3) 靚咪媽 小 ...

Hi...我個係仔, 沙田

已更新skye的資料,thanks!

原帖由 balltsang 於 08-8-23 23:50 發表

Hi...我個係仔, 沙田

咁TKO果邊有冇份先?

原帖由 musemuse 於 08-8-23 23:41 發表

中生,點會唔預TKO果邊呀!

原帖由 中天英 於 08-8-24 00:09 發表
咁TKO果邊有冇份先?

2008年9月G1入學 (旺角)
(2) 軍魁星
軍女 (), 藍田
(3) 靚咪媽 小兒哲瑜 (), 4, 牛池灣
(4) Bluecat 林仁傑 (Trevor) (), 6, 屯門, 1B
(9) Joyce-ma Joyce (), 黃埔
(10) 芷鍛 芷鍛 (), 將軍澳
(11) balltsang Skye (), 沙田, 1B
(13)
(14)
(15)
(16)
(17)
(18)

2008年9月G1入學 (將軍澳)

(1) 中天英, 中中 (), 藍田, 1D
(2)
(3)

musemuse,

就係等你講呢句

我細仔叫  ....    中中   1D    家住籃田

原帖由 musemuse 於 08-8-24 00:14 發表
中生,點會唔預TKO果邊呀!

哈哈~ 更新左~ 中中爸~

原帖由 中天英 於 08-8-24 00:24 發表
musemuse,

就係等你講呢句

我細仔叫  ....    中中   1D    家住籃田

唔該晒

原帖由 musemuse 於 08-8-24 00:26 發表
哈哈~ 更新左~ 中中爸~

(2) 軍魁星 軍女 (), 藍田 1A

麻煩 update.  Thanks.

hi, 各位,

小女, Joyce, 梁嘉珮, 1C班.  有冇同學仔??請多多指教.

Joyce-ma

(2) 軍魁星
軍女 (), 藍田, 1A
(3) 靚咪媽哲瑜 (), 4, 牛池灣, 1A
(9) Joyce-ma Joyce梁嘉珮 (), 黃埔, 1C
(10) 芷鍛 芷鍛 (), 將軍澳,
(13)
(14)
(15)
(16)
(17)
(18)

(2)
(3)

你好呀, 原來我地小朋友同一班的. :)

原帖由 軍魁星 於 08-8-24 19:13 發表

(2) 軍魁星 軍女 (女), 藍田 1A

麻煩 update.  Thanks.

(2) 軍魁星
軍女 (), 藍田, 1A
(3) 靚咪媽哲瑜 (), 4, 牛池灣, 1A
(5) summummum 曉琛 (), 12, 康怡, 1B
(9) Joyce-ma Joyce梁嘉珮 (), 黃埔, 1C
(10) 芷鍛 芷鍛 (), 將軍澳,
(13)
(14)
(15)
(16)
(17)
(18)

(2)
(3)

Bluecat,

你好! 很高興於認識你, 23/8我們在樓梯上有一面之緣,還記得嗎? 多多指教!

原帖由 Bluecat 於 08-8-23 23:21 發表

Hi Hi
係同班同學ah!!!多多指教!

記得ah!我見牛池灣都估係妳ah!!!
唔怪得果日有種親切感驅使我同妳打招呼la!!!
hahaha
我果日認識左musemuse,balltsang同妳靚媽咪!
好開心,大家都好nice!人生路不熟,日後可以互相照應lah!
期待期待

Hello, my girl is accepted by GT for P1 in 09, and I lived in Laguna Verde (Hung Hom). May I ask how I can send my girl to school if there is no school bus?
Thanks!

我都有同感,仲有... 你仔仔好開朗又好細心,見我和仔仔上樓梯,仲識得叫埋你一齊行埋一邊唔好阻住人,好叻仔,我都忍唔住要同佢打招呼呀.

那天我顧住問校車資料,都無時間認識其他人,只識到你和認得edea咋. 希望日後多d機會和各位認識.

原帖由 Bluecat 於 08-8-25 03:16 發表
記得ah!我見牛池灣都估係妳ah!!!
唔怪得果日有種親切感驅使我同妳打招呼la!!!
hahaha
我果日認識左musemuse,balltsang同妳靚媽咪!
好開心,大家都好nice!人生路不熟,日後可以互相照應lah!
期待期待 ...

報到 ~ 小兒蝦仔1B班, 家住長沙灣, 請大家多多指教。
‹ 上一主題|下一主題