用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - part 16 之 "2007暑假玩到盡" ...
樓主: sorlo
go

仔女經 - part 16 之 "2007暑假玩到盡" [複製鏈接]

原文章由 rclamlam 於 07-8-7 17:46 發表
annie,
大窩口近李炳炎小學個度, 診金同藥費又唔貴喎.
因為我11點去看, 去到都要等, 緊住叫佢煲埋藥, 要等兩個鐘之後先拎得, 所以咪要晏先返到屋企囉.

rc

咁你咪去panda hotel 度行下, 坐下, 時間好快過jel

13/8細女開始返學啦, 老公尋日講, 想同阿女佢地去玩兩日, 你地話去邊度好呀? 我唔知去唔去到呢, 想去澳門行下.

原文章由 rclamlam 於 07-8-7 17:49 發表
甜媽,

我女邊得架, 佢宜家先考3級試.
係邊度報名呀? 有咩資格呀?

甜妹之前都係經學校報,但係自費的。
去比賽就唔當缺席,但要自己租VAN抬箏去比賽場地!!!

annie,

我去沙咀道間酒樓飲茶, 個度好平架, 一個晏畫餐, 一窩米粉, 一碟炒菜, 兩碟點心, 兩個糖水, 都係$48, 茶錢$6一個.

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-8-7 17:51 發表

rc

咁你咪去panda hotel 度行下, 坐下, 時間好快過jel

原文章由 rclamlam 於 07-8-7 17:50 發表
sorlo,

鬼知你傾咩電話喎, 一向都見你成日係網上面傾計, 咁得閒.
唉...第日返工就唔可以好似宜家咁同你地傾得咁多啦.

rc

你做還做, 咪咁博:evil: :evil:

原文章由 rclamlam 於 07-8-7 17:49 發表
甜媽,

我女邊得架, 佢宜家先考3級試.
係邊度報名呀? 有咩資格呀?

去呢度睇

http://www.hksmsa.org.hk/e_music.php?PHPSESSID=2dd1f1462f5b233efa711056ec341b08&type=4&TypeID=875&Lang=Chi
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

甜媽,

要自己抬去就唔得啦, 我住個度車費好貴架, 而且阿女都唔夠膽.

原文章由 sweetmamee 於 07-8-7 17:52 發表

甜妹之前都係經學校報,但係自費的。
去比賽就唔當缺席,但要自己租VAN抬箏去比賽場地!!!

原文章由 rclamlam 於 07-8-7 17:51 發表
13/8細女開始返學啦, 老公尋日講, 想同阿女佢地去玩兩日, 你地話去邊度好呀? 我唔知去唔去到呢, 想去澳門行下.

RC 去澳門啦
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

原文章由 rclamlam 於 07-8-7 17:52 發表
annie,

我去沙咀道間酒樓飲茶, 個度好平架, 一個晏畫餐, 一窩米粉, 一碟炒菜, 兩碟點心, 兩個糖水, 都係$48, 茶錢$6一個.

係咪龍x閣....d 野ok ga

閃人

原文章由 sorlo 於 07-8-7 17:49 發表

甜媽, 開學會唔會學校同呀甜甜報呀

到時睇下學校會唔會喇!
我早幾日問過甜妹老師,佢話唔好浪費甜妹時間,叫我地報高級組喎 隻曲都好深,成9級(將軍令),我都 甜妹未到水準,老師話會狂操佢喎

annie,

我都怕我太投入, 唔記得左.

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-8-7 17:53 發表

rc

你做還做, 咪咁博:evil: :evil:

rc 你去呢間睇下, 新開張渡假酒店, 如果你有citibank card, 依家有優惠, 星期日至四 2位連 船票係 1,658 平盡哂全香港旅行社呀

甜媽,

將軍令好難彈喎, 不過都要試下既, 7級同9級相差不大啦, 狂練就得架啦.

原文章由 sweetmamee 於 07-8-7 17:56 發表

到時睇下學校會唔會喇!
我早幾日問過甜妹老師,佢話唔好浪費甜妹時間,叫我地報高級組喎 隻曲都好深,成9級(將軍令),我都 甜妹未到水準,老師話會狂操佢喎

原文章由 sweetmamee 於 07-8-7 17:56 發表

到時睇下學校會唔會喇!

嘩, 我中意呢隻曲~~~

原文章由 rclamlam 於 07-8-7 17:53 發表
甜媽,

要自己抬去就唔得啦, 我住個度車費好貴架, 而且阿女都唔夠膽.

當初諗住D CERT有用,所以甘賣力..............唉!今年唔知HB有無諗住比甜妹報名呢:-| :-| :-|

sorlo,

我無citibank card呀, 1658真係平喎, 仲係去新開張酒店, 咁你有無咩其他辦法仲有得平架? 係咪跟團架呢個價?

原文章由 sorlo 於 07-8-7 17:58 發表
rc 你去呢間睇下, 新開張渡假酒店, 如果你有citibank card, 依家有優惠, 星期日至四 2位連 船票係 1,658 平盡哂全香港旅行社呀

原文章由 sorlo 於 07-8-7 17:59 發表

嘩, 我中意呢隻曲~~~

第日UPLOAD比你睇呀

甜媽,

咁點對甜妹將來都有用, 唔好晒左一路以來既練習, 而且將來有無用邊有人知姐, 最緊要係甜妹有興趣又想參加姐.

原文章由 sweetmamee 於 07-8-7 18:00 發表

當初諗住D CERT有用,所以甘賣力..............唉!今年唔知HB有無諗住比甜妹報名呢:-| :-| :-|

甜媽,

幾時upload甜妹彈既曲我聽呀, 等我女聽下, 要佢知人地有幾叻.

原文章由 sweetmamee 於 07-8-7 18:01 發表

第日UPLOAD比你睇呀
‹ 上一主題|下一主題