用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中學女生買邊款牌子黑皮鞋耐用呢
樓主: TOMATO1010
go

中學女生買邊款牌子黑皮鞋耐用呢 [複製鏈接]

回覆:中學女生買邊款牌子黑皮鞋耐用呢

我覺得dr.ma太重,所以都諗緊買咩...

http://i27.photobucket.com/albums/c151/wcchan1027/BD_PARTY

引用:我之前買了Ecco,+很耐穿,而且很貼腳型,

原帖由 riehoyan 於 13-07-29 發表
我之前買了Ecco, 很耐穿,而且很貼腳型,全真皮,阿女都話很舒適的喔!貴買平著

...
可以撞到平,上年試過開倉是買,最後兩天,一千蚊三對,初開倉還要5xx, 原價要成兩千好抵好舒服,又唔會好似其他牌子款舊,一次過掃了休閒鞋,高跟短boot, 返學鞋,我腳本身偏大女將還有42號,勁

引用:Quote:原帖由+riehoyan+於+13-07-29+發表我

原帖由 安格斯媽媽 於 13-07-29 發表
可以撞到平,上年試過開倉是買,最後兩天,一千蚊三對,初開倉還要5xx, 原價要成兩千好抵好舒服,又唔會好 ...
請問在那開倉

:oops: Candy Candy :lalala:

引用:我覺得dr.ma太重,所以都諗緊買咩... +

原帖由 PinPin 於 13-07-29 發表
我覺得dr.ma太重,所以都諗緊買咩...
係wor....我都諗唔起! 太重好辛苦

回覆:riehoyan 的帖子

要撞,有時報紙都會有廣告,上次是Times Sq 13樓,有次灣仔某大廈,開倉期只有几天價錢也不同,上次一千蚊三對過百款選擇,最後兩天才做,開倉期都沒有的,開倉只有一個牌子反而有野執,混合場d 款舊又少,價錢也不算平

引用:要撞,有時報紙都會有廣告,上次是Times+Sq

原帖由 安格斯媽媽 於 13-07-30 發表
要撞,有時報紙都會有廣告,上次是Times Sq 13樓,有次灣仔某大廈,開倉期只有几天價錢也不同,上次一千蚊 ...
Ths so much

:oops: Candy Candy :lalala:

Timberland 都唔錯, 亞仔小學果對著左2年, 依家仲未爛, 又舒服!
你款少d...

回復 karenho_ma 的帖子

寶血醫院/德貞幼稚園條街,再向長沙灣方向行一個街口,七仔對面。

回復 hapiness 的帖子

tim記女仔番學鞋幾錢呀??thz~

回覆:TOMATO1010 的帖子

e家小朋友對腳較上一代大咗好多好多。

回復 TOMATO1010 的帖子

講起又真係唔多覺有女仔款, 可能我冇為意 兩年幾前買價錢around 700到,唔知有冇加左價

引用:e家小朋友對腳較上一代大咗好多好多。 +

原帖由 小伊 於 13-08-05 發表
e家小朋友對腳較上一代大咗好多好多。
阿仔小四後童鞋已無他份了

回覆:安格斯媽媽 的帖子

我阿囡升中一,著42號。

回復 安格斯媽媽 的帖子

我亞女都39號鞋其實點解佢地呢代隻腳咁大架????

carmenlee2202 發表於 13-8-5 16:36

我囡都係升中一, 昨天買鞋, 黑皮鞋 41 號, 白色運動鞋 42 號

carmenlee2202  同類  發表於 13-8-5 20:19

引用:回復+安格斯媽媽+的帖子 我亞女都39號鞋其

原帖由 TOMATO1010 於 13-08-05 發表
回復 安格斯媽媽 的帖子

我亞女都39號鞋其實點解佢地呢代隻腳咁大架????
39細啦,我個升中一43,爸爸都是41,堂兄46,我小六係Ecco 開倉買對43本黎啱,但三個月拎出黎已窄,成屋都無咁大隻腳,最後比了人

回覆:安格斯媽媽 的帖子

好奇有d女唔高大都40腳,我現在腳大難買,但中學畢業都係37號鞋,他們再大d點買鞋

回覆:中學女生買邊款牌子黑皮鞋耐用呢

我仔太瘦,升中二岩岩先同我一樣著36

佢其他同學個個都係40以上,我成日笑佢地第時要搵姚明鞋,訂做先得

引用:我阿囡升中一,著42號。 +

原帖由 carmenlee2202 於 13-08-05 發表
下,我女咁高都是穿38

‹ 上一主題|下一主題