用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 York 畢業生家長,如時光倒流,你哋嘅決定或做法會改變 ...
樓主: manman4427
go

York 畢業生家長,如時光倒流,你哋嘅決定或做法會改變嗎   [複製鏈接]

再番轉頭我都會揀York,依家囝囝英文科吾使點温習食老本都夠曬用

引用:Quote:原帖由+cowboy2007+於+12-12-10+發表

原帖由 manman4427 於 12-12-10 發表
我個女剛剛插班入左k1,想證明冇揀錯,thanks for all your comment.我阿女都系細女

...
我都喺K1時從另一間名校插班入York,
可以re-confirm您冇揀錯,放心讀。
有咩問題pm我!

回覆:manman4427 的帖子

小兒今年K3有二間小學offer,老師很好及有耐性,回家後自動會做功課!

引用:呢期興如時光倒流喎!兒子今年K3年尾細仔,

原帖由 cowboy2007 於 12-12-10 發表
呢期興如時光倒流喎!兒子今年K3年尾細仔, York 把兒子教得好好,各方面平衡,愉快學習,自律而自信。

我 ...
我個女剛剛插班入左k1,想證明冇揀錯,thanks for all your comment.我阿女都系細女

完全無問題,如時光倒流,最多只諗龍校,免去考小學煩惱,我地係細仔,一樣考到2個offers,而且佢地英文真係教得好好

我相信樓主係準備入約克,因我都有同樣case,所以好想知真正用家及畢業生既評價,多謝各位,有左更多信心

manman4427 發表於 12-12-10 17:12
York 畢業生家長,如時光倒流,你哋嘅決定或做法會改變嗎,多謝分享指教

...
點解咁有興趣知?你小朋友讀得唔開心?又或者是準備入約克?

回覆:York 畢業生家長,如時光倒流,你哋嘅決定或做法會改變嗎

呢期興如時光倒流喎!兒子今年K3年尾細仔, York 把兒子教得好好,各方面平衡,愉快學習,自律而自信。

我同老公直頭話細佬妺都要讀York. 所以決定不會改變。你是考慮York K1 or PN? 今年PN非常難入,識佷多朋友都唔收喎!

OSCAR-SHIRLEY    發表於 12-12-12 11:58

回覆:York 畢業生家長,如時光倒流,你哋嘅決定或做法會改變嗎

‹ 上一主題|下一主題