用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 有冇10年K1同學仔/女父母呀?
樓主: 小盈papa
go

有冇10年K1同學仔/女父母呀? [複製鏈接]

Dear Doris,
我上星期PM左我個CONTACT NO.比你,請問你收唔收倒呀? 唔好意思呀, 我唔係咁熟BK d function,驚我send唔倒呵! Thanks!
Janet
原帖由 LeeDoris 於 10-12-6 10:06 發表
係呀!瑤瑤真係好可愛~~她都有打電話俾悠悠,前天希俊都有打俾悠悠呀!他們真的可愛! 不過悠悠仲味係好式講電話,成日囉住個電話唔出聲!
唔洗失落!我問過悠悠哪~她說她也見到你!我問她點解唔同你打招呼, 她說"lily ee無講 ...

已經再SEND左喇...我唔該晒你就真...THANKS!
原帖由 LeeDoris 於 10-12-6 15:06 發表

收到啦唔該曬!不過你放便的話,麻煩你可pm埋個email給我,等我收齊後,我update完個list就email給大家!

回復 1# cfmfjob 的帖子

各位媽咪:

O岩O岩睇倒學校通告咁O岩1月8日有幼兒班撕紙藝術工作坊呀,你地會唔會報呀? 我地可以一齊直落去BBQ...不過人多要抽籤...

你咁好彩既, 我無收倒電話呀, 咁你去唔去呀? 如果你去又可以睇佢地開party, 記住影多d相返來比我地睇下呀, thanks!
btw, 我聽日會4點接走喬喬,因為我地要趕去macau,都係我唔好以為佢22號開始放假先攪到要早走...
原帖由 honb 於 10-12-20 16:59 發表
星期三有冇mami會返學校呀~ 老師打比我叫我返去幫手切生果~之後唔知係未可以睇佢地開party 情況呢~

回復 1# yoyo8066 的帖子

郁橋媽咪你好呀, 我係頌喬媽咪, JANET呀, 好彩我尋日覆左你咋...哈哈...因為之前掛住玩唔記得覆你呀!

嘻嘻, 我都收倒呀, 大家星期六見!
原帖由 LeeDoris 於 11-1-5 10:06 發表
我都收到呀~~可以一齊玩哪!好野~

係呀, 我都係早兩日同喬喬講定先, 就黎返學喎, 有無掛住莊老師、李老師、周老師呀、同學仔呀咁...見佢個樣即刻諗下咁...

原帖由 LeeDoris 於 11-1-5 16:57 發表
MAYMAY,
每次放長假,我都要在返學3天前開始俾定D心理準備悠悠架!例如會同她說:"你就好,就可以返學校玩,又可以見到老師和同學仔","返學你最想見到邊個呢?""又可以坐校車真係開心""我都好想返學,不如你返公,我返學哪~~ ...

回復 4# honb 的帖子

我都好耐無上黎呀, 我果日唔得所以join唔倒你地添,希望下次再join你地啦!

回復 2# honb 的帖子

我唔會參加遊行但會參加跑馬地畫畫比賽呀! 重有3月20日果個親子同樂日,我有分做義工家長呀!

回復 1# RabbitKo 的帖子

點解我既回覆總係怪怪咁既???唉, 我真係唔係好識用BK D Function!!!
‹ 上一主題|下一主題