用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到協恩信未?
樓主: 6th
go

收到協恩信未? [複製鏈接]

Re: 收到協恩信未?

momolies 寫道:
[quote]
monkey妹 寫道:
[quote]
momolies 寫道:
日日係信箱一封封"甩"

"甩"啤牌咁"甩"呀      [/quote]

係呀, 成個傻婆咁 .[/quote]

係咪好似宣萱甩牌咁.
附近有冇人一齊打氣!
我是藍的
錯錯錯
我是男的

我未收到信喎
我是藍的
錯錯錯
我是男的

Lily,

尋日至拾回初戀feel
咁快凖備失戀心情
我是藍的
錯錯錯
我是男的

twins,

協恩話:
處理兩個一模一樣o旣,
驚撈亂,驚撈亂.需要時間,需要時間.
好啦! 下個禮拜一齊黎交留位費啦.
不過一個AM 一個PM. 讀唔讀?
我是藍的
錯錯錯
我是男的

正選生 (收信日)
hklabor1~~~~~~~~(??)上午班? 下午班?
monkeybbb~~~~~~(14)下午班
Snow~~~~~~~~~~(14) 上午班
T.T.Ma~~~~~~~~~(14) 上午班
atbaby~~~~~~~~~~(14) 下午班
6th~~~~~~~~~~~~(14) 上午班
sze_mark~~~~~~~(14) 上午班
dontdont~~~~~~~~(14) 上午班
Gus~~~~~~~~~~~~(14) 上午班
claracpp~~~~~~~~(15) 下午班

備取生
Hebron~~~~~~~~~(14)
召藥師~~~~~~~~~(14)
hellololo~~~~~~~~~(14)
Annemama~~~~~~~(14)
rianema~~~~~~~~~(14/15)
joviemum~~~~~~~~(14)

未能取錄
joan121~~~~~~~~(15)
cherry123~~~~~~~(15)
hiulamma~~~~~~~(15)
layout~~~~~~~~~(15)
monkey妹~~~~~~(15)
Christymami~~~~~(15)
OO記~~~~~~~~~(15)
我是藍的
錯錯錯
我是男的

召藥師 寫道:
[quote]
OO記 寫道:
twins,

協恩話:
處理兩個一模一樣o旣,
驚撈亂,驚撈亂.需要時間,需要時間.
好啦! 下個禮拜一齊黎交留位費啦.
不過一個AM 一個PM. 讀唔讀?

咁幸運ge!恭喜恭喜!!
不過一個AM 一個PM又有點兒......,你地住得近唔近?[/quote]

召藥師,

我住Shamshuipo. 我諗你意會錯左喇,唔係我一個AM 一個PM, 啱啱知道唔收我個女.
我係同  twins214wy  開下玩笑,希望佢輕鬆d,大家都輕鬆d啫

我是藍的
錯錯錯
我是男的
‹ 上一主題|下一主題