用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 仕德荊冕堂收到信了
go

仕德荊冕堂收到信了 [複製鏈接]

回覆:carolynhk 的帖子

Am offer

我2nd in 時校長好似好趕咁, 正係問我有無去簡介會, 點解選呢間學校, 平時帶小朋友去邊, 入去吾夠5分鐘出返來,仲以為吾得, 好幸運, 有上午班offer.

回覆:bobobo999 的帖子

無近親 無宗教 大仔 住附近 但都要搭校車。

回覆:CherryBun 的帖子

係呀 我仲未決定到, 想問多啲人既意建先, 真係好難選擇。 你呢? 如果兩間都收, 你會選邊間?

你住大窩口? 反而綠楊近我屋企啲, 本來想放棄綠楊時, 有位家長同我講綠楊學術真係好好, 上小一完全無問題,仲好輕鬆, 而且大抽獎抽吾中去叩門好多小學都收, 我擔心既係升小個part, 我呢啲無宗教,無世襲既, 大抽獎吾中就慘了, 但基本上士德聽返來既comment多數都好, 小朋友會鐘意返學, 我自己都覺得士德教學方式會岩仔仔多啲, 而家有啲15 16。。。

回覆:cherrypun 的帖子

咁你最終決定放棄綠楊選士德? 其實綠楊係咪好嚴格?

回覆:cherrypun 的帖子

我都有報培正喎, 如果培正吾收先再諗。。

‹ 上一主題|下一主題