用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 集郵
樓主: kit1014
go

集郵 [複製鏈接]

回覆:Gerard 的帖子

佢地都有排忙要見到明年1月中都要見聖xxx,個小朋友會有人生中最l忙的2年

回覆:宏心 的帖子

有好多小朋友,考得入學校只是開始,重要長途赛tsa,dse,之後先知龍與鳳, 今天考不上直資,私小的小朋友,他日可能材華盡顯,今天考入名私小的, 他日落後於人的,也大有人在, 大家都只是在同一起步点,努力吧

回覆:Jane1983 的帖子

好開心又見到高人jane1983,hello

回覆:carcar318 的帖子

其實大家都無雖要好奇,因呢位平凡的人考到的都不是DBS,英華,KTS,APS,St paul Co edu, 就證明她真是一個平凡不過的人,大家放過她吧,如果她的小朋友考到以上的神校,我都要有請教高人之心,放過她吧

引用:回覆+owennam+的帖子 Hello,我吾係高人呀

原帖由 Jane1983 於 14-11-29 發表
回覆 owennam 的帖子

Hello,我吾係高人呀!一排無見你
呀你上左小一,呀妹2年後先考,比自己放鬆下,有一排無上來收風,你真是個好有質素的家長呀,多多指教,我近期多數上youtube睇余德淳之講道,要學好自己的心理質素,

回覆:owennam 的帖子

打錯

呀仔上左小一,呀妹2年後先考,比自己放鬆下,有一排無上來收風,你真是個好有質素的家長呀,多多指教,我近期多數上youtube睇余德淳之講道,要學好自己的心理質素,

引用:回覆+owennam+的帖子 恭喜晒,搞掂仔仔小

原帖由 Jane1983 於 14-11-29 發表
回覆 owennam 的帖子

恭喜晒,搞掂仔仔小一,可以抖吓先
thanksnn

Jane1983    發表於 14-11-30 09:16
‹ 上一主題|下一主題