用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖保羅堂幼稚園揾笨, 收左錢先話無得INTERVIEW ...
樓主: tiramisu627
go

聖保羅堂幼稚園揾笨, 收左錢先話無得INTERVIEW [複製鏈接]

引用:請問你住邊區?我收到面試通知,我住灣仔區

原帖由 babyhamster 於 14-11-03 發表
請問你住邊區?我收到面試通知,我住灣仔區。
我住東區都冇...你b幾月出世?

回覆:聖保羅堂幼稚園揾笨, 收左錢先話無得INTERVIEW

咁我又唔係好明...如果佢話以學校機制優先次序....咁點解住港島東都冇得見但九龍區有呢?

heidya  AGREED  發表於 14-11-4 13:48

回覆:聖保羅堂幼稚園揾笨, 收左錢先話無得INTERVIEW

說實在...我並不介意嗰$40報名費...正如大部份學校interview 時叫你交幾個連郵票信封一樣...但問題係報名時學校寫明的優先次序...不明為何住其他區份都有得in...但住東區的反而冇...呢個又係咩優先次序呢?

其實係咪喺度抒發吓都叫嘈呢?打去學校嘈更加冇用...就算嘈到個interview 機會返黎又如何呢?無論個小朋友in成㸃...呢個都唔會係一個公平嘅interview...因為家長已經俾咗個壞印象學校。

‹ 上一主題|下一主題