用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日沙田樂基面試
樓主: 秋啪頭
go

今日沙田樂基面試 [複製鏈接]

引用:應該吾係咁意思既,見學校點會恨禮物,恨都

原帖由 kkmm22 於 13-11-30 發表
應該吾係咁意思既,見學校點會恨禮物,恨都係in 得好,學校收好過啦,只是以為會送個貼子仔,可以講句多謝 ...
哈哈,我一睇都估到。我咁啱個女in緊時跌左舊玩具落地,我執番俾佢,佢講謝謝時老師聽到。

引用:Interview+既老師有冇問你地一條問題,佢問

原帖由 miniho 於 13-12-01 發表
Interview 既老師有冇問你地一條問題,佢問我如果小朋友番學一段日子後佢要轉新環境,你覺得佢會唔會適應:q ...
問得咁明既?我果個係問“固定既環境對小朋友好唔好“

引用:Quote:原帖由+lilbabe+於+13-11-30+發表哈

原帖由 kkmm22 於 13-11-30 發表
你囡真叻,希望大家有機會一齊報喜丫
多謝!大家咁話!

引用:完全唔明佢想問也,又嘈,小朋友完全聽唔到老

原帖由 cammyjun 於 13-12-01 發表
完全唔明佢想問也,又嘈,小朋友完全聽唔到老師講咩,講真,感覺老師好無經驗又無愛心,個校長又好惡,見到佢係到 ...
in 我地個老師好nice, 不過校長個樣真係好嚴好惡咁

引用:唔知有幾多小朋友可以成功坐低答晒問題先走

原帖由 lilykksw 於 13-12-02 發表
唔知有幾多小朋友可以成功坐低答晒問題先走呢?
我女中途想落地但最終都坐返好,都叫坐足全程。但有部分問題唔肯答

引用:Quote:原帖由+Aphrodite+於+13-12-03+發表

原帖由 ling.poly 於 13-12-03 發表
駿景園,請問當日校長係邊?我無留意。是否只有一間課室interview?
我晌碧濤見到校長,但佢點揀小朋友呢?睇家長問卷?

引用:碧濤邊個係校長,藍色外套個個?

原帖由 lukheiching 於 13-12-03 發表
碧濤邊個係校長,藍色外套個個?
我唔記得佢咩外套,但晌網頁見過相所以認得。個樣有點嚴肅

引用:面試臨尾你地有冇見到老師揭去後面果頁剔格

原帖由 Deutsche 於 13-12-03 發表
面試臨尾你地有冇見到老師揭去後面果頁剔格仔?我見前面問的問題都在第一版,去到中後段佢突然揭去後面剔左 ...
無留意添!btw 佢地話一月第一個星期有結果,即一月三號之前??

回覆:今日沙田樂基面試

其實大家知唔知樂基算唔算好谷?小朋友會好大壓力嗎?

引用:我小朋友今年讀緊N班,吾使做功課,每日返

原帖由 karenccy 於 13-12-05 發表
我小朋友今年讀緊N班,吾使做功課,每日返學好開心
thx!!  請問一班幾多人?幾多班主任呢?日日有net上英文嗎?

引用:我地嗰班有廿十八個人,三個班主任,其中一

原帖由 karenccy 於 13-12-06 發表
我地嗰班有廿十八個人,三個班主任,其中一個係NET,我吾記得係咪日日有英文堂,但老師同佢地講嘢已經係英 ...
多謝回覆!好期待一月出結果!

引用:同一個校長,今年興趣班碧濤跟駿景園一齊上

原帖由 karenccy 於 13-12-08 發表
同一個校長,今年興趣班碧濤跟駿景園一齊上
咁即係放學後由碧濤過火炭上堂?

引用:我今年有做家長義工interview果日幫手。其

原帖由 hkvbcc 於 13-12-10 發表
我今年有做家長義工interview果日幫手。其實問心,流程安排已經非常好,好smooth,又唔駛等好耐,one on one ...
多謝分享!聽完之後更加對樂基有信心,因為佢地理念正係我既想法!希望有幸被校長老師賞識啦,好開心知道校長會認真睇哂所有問卷,無論結果係點,都好高興沙田區有間咁好既學校!

‹ 上一主題|下一主題