用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 st paul co Ed call for second in la.
樓主: atirw
go

st paul co Ed call for second in la.   [複製鏈接]

回覆:beargarden 的帖子

Received 2nd in call too , 基督教中產家庭, 無background 無cert 無任何公開比賽獎,也不是資優,讀開心愉快既基督教幼稚園

成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

引用:SaBB,When+did+you+have+1st+interview?+Wh

原帖由 ChingHinW 於 12-10-21 發表
SaBB,

When did you have 1st interview? When will you have 2nd interview? Is your child a girl or bo ...
1st in - 29/9, 2nd in -early Nov too

成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

引用:We+are+in+group+4,+interview+on+early+No

原帖由 Greatmother 於 12-10-22 發表
We are in group 4, interview on early Nov and received call this evening.
Congra ! Hopefully our children can be the students of SPCC next year :) Quite nervous about the coming up 2nd in

引用:回復+SaBB+的帖子 SaBB,Is+your+child+a+b

原帖由 Greatmother 於 12-10-23 發表
回復 SaBB 的帖子

SaBB,
Is a boy, I wont go for DB as I in particular won't consider a christian school like this.

引用:Quote:SaBB+發表於+12-10-24+18:04+Is+a+bo

原帖由 CoffeeCake 於 12-10-24 發表
但SPCCPS 同 DB 不是同一會嗎?
同一個會既學校但課程內容、行政手法,老師教學態度都可因不同校長既帶領方式而有所不同。DB 吾係吾好,百年老校如此出名必有他成功之處,只係我吾識欣賞,有得選擇無謂盲婚啞婚

引用:聖公會教友加牧師信可以令一個普通的學生入

原帖由 tycoon 於 12-10-29 發表
聖公會教友加牧師信可以令一個普通的學生入到,有些家長因此無拿拿由其他基督教會忽然轉去聖公會,或在K1或 ...
吾好咁講,我小朋友有2nd in, 我一家也不是返聖公會,更加無叫牧師寫信,只係返普通教會既普通家庭

‹ 上一主題|下一主題