用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Swindon (荃灣)思博幼兒/稚園揮手區
樓主: biqutz
go

Swindon (荃灣)思博幼兒/稚園揮手區 [複製鏈接]

之前已經有人係面書開左group,你可以search返之前D post join我地

回復 ssshk 的帖子

你係指今年入讀定下年先?佢地會留位俾細b架

回復 wingyan008 的帖子

思博無全日班, 半日N班四千一個月無雜費

回復 s'we 的帖子

有校服同PE衫, N班一定要著圍裙, 逢星期五便服日
校服價錢合理, 我覺得算平
因為都係開左學一個星期, 仲要返一個鐘, 都係唱下歌仔同食茶點, 學到D咩暫時答唔到你
至於K1, N班學校預左可以直升K, 唔需要再INTERVIEW, 不過我自己都會報下出面D學校, 無其他更好先會留低

仲有書包,n班無雜費同茶點費,每個月只係俾四千

學校上年年尾開始招生,好似今年三月開始有playgroup and k

回復 conniew117 的帖子

當然要啦, $660

回復 LBB_BB 的帖子

N班係無雜費、茶點費同書薄費,不過會照有中英文書夏季校服價錢係合理價,一啲都唔貴,冬天就未知
開學頭三日可以家長陪,之後要自己上,暫時唔會有觀課,老師驚會影響小朋友情緒
每個星期會有工作紙要家長陪佢做,至於親子活動暫時未有
我個女依家返左個零月都好開心,我知有啲年頭已經返緊學,不過未夠歲數,九月繼續再返n班

回復 Sybbmama 的帖子

打去學校問啦
‹ 上一主題|下一主題