用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人知Victoria 幾時出信通知pn Interview結果 ...
go

有冇人知Victoria 幾時出信通知pn Interview結果   [複製鏈接]

superying 發表於 12-3-14 23:34
如果收你們讀2/3日per week的PN班你們讀唔讀呀?

唔會, 只會考慮5日, 你呢?

hifriend 發表於 12-3-15 22:58
What about Harbour Green campus?  is it also March 21?  Anyone remembers?

都係21/3呀! Interview 完有張通告寫住架

mandy_yim128 發表於 12-3-15 13:31
只係8-10月既BB先可以選2或3日, 而申請時就要填, 不過我忘記了自己選了什麼.......(21/3前應該有通知, 我都 ...
唔係喎! 我都覺得大B都有2日或者3日班, 8-10B係開學頭一兩個月要大人陪上堂(好似返playgroup 咁)
唔知係唔係唔同campus 唔同

引用:2/3+days+courses?+Did+they+choose+5+days

原帖由 Chocolatefree 於 12-03-16 發表
2/3 days courses? Did they choose 5 days before?
之前BK都有家長講報5日,但offer 2 / 3日

我之前問過校長,她意思大約係因為好多小朋友都好好,唔想放棄,所以有2/3日offer, 可以收多d人,多d人開心

未收到信, 要等明天或後天啦!

BBQQmomi 發表於 12-3-19 23:11
係唔係有冇offer都會收到信o架?

係呀!一定有信收架

回覆:有冇人知Victoria 幾時出信通知pn Interview結果

HaHa! 我老公都係聽日生喎!

回覆:有冇人知Victoria 幾時出信通知pn Interview結果

未收到信,都係報君匯港

sarubuta 發表於 12-3-21 20:30
未收到信,都係報君匯港

原來今朝playgroup 老師講應該今朝先把信寄出, 話應該即日下午收到.  咁郵局當然冇咁快啦!  22號大家應該會收到信

終於返到屋企收咗Harbour Green 的信,5日PM offer, 沒有哥哥姐姐,沒想過會收5日

‹ 上一主題|下一主題