用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 仕德荊冕堂收到信了
go

仕德荊冕堂收到信了 [複製鏈接]

有offer喇,雖然係pm,但都很多開心

1    0    0    0

引用:Am+offer +

原帖由 Mrs_Mo 於 13-11-15 發表
Am offer

引用:你地2nd問左咩呀?+我第一輪已是waiting +

原帖由 CherryBun 於 13-11-15 發表
你地2nd問左咩呀? 我第一輪已是waiting
小朋友同主任玩,家長見校長,問點解揀呢間幼稚園,對小朋友有咩期望,邊個照顧,接唔接受佢地無書,只有功作紙,上下午有無所謂

引用:係呀+我仲未決定到,+想問多啲人既意建先,+

原帖由 Mrs_Mo 於 13-11-21 發表
係呀 我仲未決定到, 想問多啲人既意建先, 真係好難選擇。 你呢? 如果兩間都收, 你會選邊間?

...
我都係兩間都收,但我放棄咗綠楊,覺得活動教學適合小朋友多d,又近屋企

回覆:仕德荊冕堂收到信了

我係專業,但唔係老師,我老公唔係,無宗教背景

引用:你住大窩口?+反而綠楊近我屋企啲,+本來想放

原帖由 Mrs_Mo 於 13-11-21 發表
你住大窩口? 反而綠楊近我屋企啲, 本來想放棄綠楊時, 有位家長同我講綠楊學術真係好好, 上小一完全無問題, ...
我住悅來酒店附近,我nursery同K1都有報綠楊,諗住多個機會,但佢而家收我,又唔想去,我唔想谷,要識嘅遲早都會識,而家小朋友太細喇

引用:阿囡都係有士德同埋綠楊offer,+但都係pm+of

原帖由 cherrypun 於 13-11-22 發表
阿囡都係有士德同埋綠楊offer, 但都係pm offer, 之前都15/16……但最後都係想阿囡開心愉快咁番呢3年學,我 ...
荊冕堂都有NET, 應該可以的!我個囝都係pm offer, 大家會是同學嗎?

回覆:仕德荊冕堂收到信了

我明天星期六就去交留位費,如無意外都會讀仕德了!

‹ 上一主題|下一主題