用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 WHO Has given an offer for the coming year (UCAS)
go

WHO Has given an offer for the coming year (UCAS) [複製鏈接]

請問是不是conditional offer, 等DSE 成績出之後先决定是否出國?

回覆 foolish.mom 的帖子

謝謝,請問妳自己申請定經Agent apply

回覆 foolish.mom 的帖子

Thank You

我上星期六去完Amber 攪的講座, Agent話可以through佢地申請5間大學,費用$1650, 但小兒今年中五,佢叫我十月再聯絡佢地幫我攪,我問佢大學有conditional offer 的會否收留位費,佢回覆90% 不用,但朋友女兒今年中六,自己申請了兩間大學都話要收留位費,請各位指點吓,經agent 是否好D, 謝謝!

回覆 ksenia 的帖子

請問是否自己上UCAS 的網登記再交資料, 揀自己心儀大學再等大學offer, 謝謝! 因本人是家庭主婦很多嘢都唔識, 麻煩妳

回覆 Mayflowers 的帖子

謝謝妳的回覆,我現在都有少少頭緒,小兒今年中五,應該今年九月開始着手攪,要揾學校寫reference letter

回覆 Mayflowers 的帖子

謝謝妳, 巳決定給他考完DSE 先,如果考得唔好先再唸出國,今個暑假先考IELTS,九月再經UCAS 申請大學學位做back up
‹ 上一主題|下一主題