用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 any whampoa 迦南 waiting parents?
go

any whampoa 迦南 waiting parents? [複製鏈接]

引用:maybe+no+letter+today+mean+either+waitin

原帖由 eatwong 於 12-11-19 發表
maybe no letter today mean either waiting or no offer lor,...
No letter todayif no offer, will pay 方方$660 on saturday

引用:+本帖最後由+co609+於+12-11-20+11:29+編輯

原帖由 co609 於 12-11-20 發表
I think so,今日收唔倒信,有D失望,因為B考得最好呢間,其他考得唔好都收了,但我心目中首選黄埔迦南因為好近

引用:唔好咁啦!咁多封信,可能寄出時間有唔同呢

原帖由 kbac 於 12-11-20 發表
唔好咁啦!咁多封信,可能寄出時間有唔同呢!

小朋友in得好,就算學校唔收,都應該為小朋友表現而自豪!
Thx, 期待明天收到offer, 對仔仔有信心,如果waiting我會寫信表達誠意因為姐姐送番學,唔駛過馬路、近最緊要〜另外問下大家2/11上午or下午interview呢?

引用:Quote:原帖由+wing214+於+12-11-20+發表Thx

原帖由 universe2012 於 12-11-20 發表
1600果節
Me too, 15:45 interview, 你已經有offer?

引用:PM+offer,+2/11+3:05+interview其實幾錢學

原帖由 popeyemuimui 於 12-11-21 發表
PM offer, 2/11 3:05 interview
其實幾錢學費, 有無外籍老師架.......
我見佢地website, 得麗港城同黃埔既p ...
我都見,相信如果要pm應該有位,希望明天收到信啦,星期六要交方方留位費,如果迦南收,我慳番〜

引用:I+GOT+AM+OFFER

原帖由 lam_jc 於 12-11-22 發表
I GOT AM OFFER
得陣放工又衝返屋企收信

引用:現在不是$2500左右嗎?明年$3000咪加好多?我

原帖由 Mycascades 於 12-11-22 發表
現在不是$2500左右嗎?明年$3000咪加好多?我仲未收到信,剛打去問,學校話已寄出所有信,如過兩天還未收到, ...
Still not received yet

引用:我都未收到!錦仲未收到果啲係咪就係waitin

原帖由 FB_baby 於 12-11-22 發表
我都未收到!錦仲未收到果啲係咪就係waiting 果啲呢?
我都未收到信,希望明天收到啦,不過可能waiting多

引用:我都未收到信,我都覺得學校睇下27號註冊日

原帖由 Mycascades 於 12-11-23 發表
我都未收到信,我都覺得學校睇下27號註冊日有幾多人留位,剩番才再收

...
開始對呢間學校有D失望,仔仔又有其他offer, C6話放棄喇~

回覆:kklmml 的帖子

今日終於收信,pm offer,不過已報對衡道方方

‹ 上一主題|下一主題